30 jul 2008

Jornades Queer a Alcoi (12,13 i 14 de setembre 08)

Ens hem trobat gent que ens preguntàvem què cony/collons és la teoria Queer, i se'ns ha acudit de muntar unes Jornades aquí Alcoi per tal d'esbrinar-ho i alhora crear un punt de trobada de la dissidència sexual, un espai on transgredir el gènere, deconstruïr identitats sexuals, qüestionar-nos els nostres cossos i compartir experiències i habilitats subversives antiheterofalopatriarcals.

Aquestes són unes jornades autogestionades obertes a tothom. Tenim un programa de tallers, xerrades i actuacions que ja tenim previstes, però ens reservem el diumenge per dur a terme propostes que sorgeixin espontàniament pels assistents en les mateixes jornades.

Judith Butler i Beatriz Preciado encara no ens han confirmat la seva assistència però la nostra intenció és que les jornades siguin un espai no acadèmic, un espai de debat i reflexió entre iguals. Menys ponència i més participació! Totes les persones som capaces d'enraonar sobre el nostre sexe/gènere/sexualitat.

Si tens qualsevol proposta de qualsevol tipus, no dubtis a contactar amb nosaltres i ho afegirem al programa el més pronte possible: jornadesqueer@gmail.com

Web de les jornades:

http://jornadesqueer.blogspot.com

No hay comentarios:

Publicar un comentario