5 jul 2008

Empresonat un jove neonazi per haver clavat una destral al cap d'un antiracista al barri de Gràcia de Barcelona.

El jutjat d'instrucció número 11 de Barcelona ha ordenat l'ingrés a la presó d'un jove neonazi que presumptament va clavar una destral al cap d'un antiracista al barri de Gràcia de Barcelona, segons han confirmat a Europa Press fonts judicials.


Notícia extreta de Vilaweb

Els fets van tenir lloc la nit del 15 de maig en un parc pròxim a l'estadi de futbol del CE Europa. La víctima, de 18 anys, era amb un amic al parc, quan un individu, es va acostar en moto, amb un casc integral posat i li va donar dos cops amb una destral. El primer no va arribar a ferir l'agredit, però el segon li va provocar un fort traumatisme al crani, segons ha informat avui 'El Punt'.

Abans de desmaiar-se, l'agredit va poder identificar el seu agressor, un tal Manel, una cosa que van sentir tant el seu amic com una testimoni. La víctima no va tenir danys cerebrals i l'única seqüela és una important cicatriu al cap.

Després de ser detingut, el jutge de guàrdia va ordenar el seu ingrés a la presó, tot i que el presumpte agressor va negar la seva autoria i que fos neonazi. Tot i això, a casa de l'agressor es va trobar la caçadora i el casc que portava aquella nit, tot i que no la destral.

A més, en el seu telèfon mòbil es va trobar un missatge que el jove va enviar aquella nit a un conegut: 'Vaig pel Dardo, que està a la plaça'. El Dardo era el jove 'shark' que després va agredir.

La fiscalia li imputa un intent d'homicidi, mentre que l'acusació particular estudia elevar la petició a intent d'assassinat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario