8 ene 2009

Continua l'assetjament i les amenaces contra el csa La Quimera de Mislata

Novament hem que fer-nos resó de les agressions que pateix el centre social autogestionat "La Quimera" al poble, els darrers diumenges ha sigut visitat per feixistes entre les 14 i les 17 hores de la vesprada pet tal d'intimidar a la gent que duu el projecte endavant.
El diumenge 27 van pintar a la façana una esvàstica, cosa que semblava ser una tonteria més d'uns memos, pero al diumenge següent, sobre les 14h va sentir-se una moto que frenava i uns sorolls a la porta de l'espai, quan van obri-la, una moto marxava i a la porta hi havia pintura roja/taronja que hi havien llançat amb una bossa, tacant-la. Mentre dos companyes de l'espai la netejaven, i quan un d'ells agafava més aigua, al final del carrer, prop del parc de capçalera, dos individus de negre amb estética skin, silbaven per tal que la companya els veiés. Quan va eixir el xic, ja havien tornat a fugir.

Açó s'uneix a una campanya prou llarga de setge que pateix el centre social, i que ja dura massa temps, la impressió d'estar vigilats que es comentava a l'espai, les darreres setmanes, sembla que es corrobora amb les darreres visites, que fa pensar en el control d'horaris y de gent.

Continuen els atacs, les amenaces de mort i la impunitat al poble de la mà de feixistes. No sols vers el centre social, si no vers individuus i persones dels moviments socials o per la seua estètica.

Des del centre social ens comenten que cap intimidació els farà donar cap pas enrere, i que les constants visites furtives i cobards només fan que la gent de La Quimera es reafirme en les seues conviccions i facen pinya.
Ens diuen que han rebut moltes mostres de solidaritat i suport, i que el teixit solidari creix encara que la repressió i els atacs siguen la normalitat.
La xarxa de solidaritat creix arreu de València i rodalies contra els darrers atacs i agressions feixistes. Cada vegada que colpetjen un espai o una persona, la conciencia de la necessitat d'unir-se front a la impunitat amb la qual treballen els grups d'ultres arràn del País Valencià augmenta.

Ací tenim un resum de notícies de les darreres agressions i atacs que han rebut les companyes autònomes de Mislata:

Nou atac a La Quimera csa de Mislata
Crònica 10 anys d'autogestió i autonomia a Mislata
Violència feixista en Mislata.
Concentració contra les agressions feixistes al poble
Tot el nostre suport per a les companyes de la Quimera.
Agressió feixista a una companya de la Quimera.
Concentració el dijous 4 d'octubre a la Plaça de l'Ajuntament de Mislata a les 20:·30 h
Agressió feixista a la Quimera csa de Mislata.

El camí de l'autonomia es molt difícil, ple de traves i problemes, fa prou de temps un amic nostre, advocat va simplificar molt bé la situació d'indefensió dels espais autònoms i llibertaris amb una explicació que descriu prou bé la situació general de impunitat i en especial la situació que pateix La Quimera:

"Primer venen les denúncies de veïns, si n'hi ha, que voldràn manipular la impressió de la resta del veïnat sobre el projecte; després la pressió policial, amb detencions, acosament, multes, etc. que serà la primera part de la criminalització de les nostres idees; més tard venen els judicis, que colpetjaran la moral i l'econòmia del espai i les persones que el conformen, treballant en el camí de la criminalització; i si tot açó no funciona, si encara resteu organitzats i actius vindràn els nazis, amb amenaces, pintades, atacs i agressions.
Aquesta és la realitat en la que vos haureu d'enfrontar en el marc de la dissidència i el treball autònom."

2 comentarios:

  1. siempre leo vuestras paginas de mierda,pero esto me toca las pelotas, no es mas que un garito de guarros,que no tendria que existir,guarros,drogatas,catalanistas,no pienses no sabemos quien escribe esto.quereis fama,iros a gran hermano.

    ResponderEliminar
  2. Exactamente, creo que no tienes ni idea de quien lo escribe. es más, creo que no tienes ni idea de lo que hablas.
    Es curioso que uses el plural para expresar tu triste opinión.
    Guarros, drogatas y catalanistas, u reduccionismo clásico.
    Si tanto te molesta que se hagan públicas las agresiones constantes, solo tienes que seguir viendo el futbol.

    ResponderEliminar