31 ene 2009

Acción en solidaridad con los compañeros presos y en lucha en Francia

A la nit del 29 al 30 de gener del 2009, es va fer una acció en solidaritat amb els companys empresonats i en lluita a França. Es van trencar amb martells tots els vidres de l'Institut Français de Barcelona, situat al carrer Moia, al mig d'un barri de luxe, sota les mirades de ciutadans rics que no van dubtar en cridar "terroristes" a qui va atrevir-se a trencar la pau social.

Es absurd que es cridi al terrorisme per vidres trencats quan els mateixos que criden recolzen i consenten tots els dies un sistema capitalista basat en guerres a terres llunyanes, explotació, destrucció del medi ambient, control i repressió contra els explotats i rebels.

La acció directa amb el seu doble sentit, simbólic i d'atac, és una eina més que parlant per si mateixa aporta la seva solidaritat.

Convidem a la multiplicació d'accions en solidaritat mab els companys presos i d'atac contra els nostres opressors, cadascú amb els seus mitjans i les seves possibilitats. Mirem amb complicitat a qui segueix en lluita sense baixar el cap dins i fora de les seves maleïdes presons.

LLIBERTAT PER ALS PRESOS DE FRANCIA

LLIBERTAT PER A TOTHOM

PEL SABOTATGE GENERALIZAT

alguns complices de la lluita

No hay comentarios:

Publicar un comentario