6 dic 2007

Agressió feixista a una companya de la Quimera.

> Ahir cap a les nou de la nit, una de les nostres sòcies va ser brutalment agredida per un grup de persones que la esperaven a un dels carrers propers al parc de capçalera. Tras enboscar-la i ficar-li un drap al cap per tal de que no veguera res, la colpejaren amb sanya fins deixar-la inconscient. Després de espabilar-se i de comunicar-ho per teléfon als companys que estaven a l'associació, aquestos varen portar-la al hospital on la atengueren de les lesions produïdes pels cops, quedant ingressada per a fer-li diverses proves.
>
> Aquesta agressió està dins de la campanya de violència que des de fa mesos pateixen els nostres socis i que ja va tindre antecedents en un altra agressió patida per un altre soci fa poc més d'un mes. Fa uns pocs dies la sócia agredida ahir va denunciar davant la policia nacional de Mislata les amenaces de agressió i fins i tot de mort que li varen fer, gent que s'autodefineix com feixistes. Pel que sembla, una vegada més, l'ultradreta ha complit les seues amenaces abans de que policia i jutgats actuessin.
>
> Des de l'associació artística i cultural de Mislata (CSA LA QUIMERA) volem manifestar la nostra repulsa als agressors i l'absolut despreci per aquells que, des de institucions i organismes judicials i polítiques, toleren amb la seua inoperància la violencia que l'ultradreta exercix al País valencià. Ja n'estem farts d'impunitat, som gent de Mislata i ens facen el que ens facen no deixarem de viure i portar endavant el nostre projecte associatiu, mai ens rendirem ni renunciarem, Mai tindrem por del feixisme.
>
> L'associació artística i musical de Mislata (CSA LA QUIMERA) convocarà en propera data una manifestació a Mislata fer denunciar les agressions i ficar en coneiximent dels veïns i veïnes el feixisme present als seus carrers i l'impunitat en la que operen aquestos grups.

No hay comentarios:

Publicar un comentario