28 sept 2007

Agressió feixista a la Quimera csa de Mislata.


La matinada del dijous 27 de setembre va tenir lloc una nova agressió feixista a Mislata, aquesta vegada al centre social autogestionat "La Quimera", un espai autoorganitzat i independent seu d'un col·lectiu de joves del poble que porta deu anys de treball.
Quasi les 3 de la matinada van escoltar colps molts forts a la porta, de seguida reconeixen el so de les pedres a la fusta, i ixen per a vore qui son els agressors i es troben tres nanos que fugen cridant les típiques barbaritats de fatxes. Els dos companys de la Quimera surten darrere d'ells, que els despisten en un cantó proper, un xic que hi ha al carrer els indica cap on "no" s'han anat i aconsegueix separar-los, amb la mala sort que un d'ell s'encamina cap al carrer d'en Victor Pradera, s'hi troba al fons als tres nanos que fugen i criden la seua atenció, de sobte, quatre persones que estaven al carrer en son uns fatxes de vint-i-pocs anys que al crit de "Arriba Espanya", s'arriven a d'ell per a fotre-li una pallissa.
Després d'uns colps a la cara, haver caigut a terra i rebut un parell de puntades al cos, el company corregué fins a posar-se fora de perill.
Un ull morat, unes arrapades i l'orgull tocat.
Sembla que no és la primera vegada que aquestos companys reben les amenaçes, insults i pedrades de aquestos bastardos. Però aquesta és la primera vegada que els valents de quatre contra u arriven a pegar a un membre de la Quimera.
Esperem que a siga la darrera vegada que s'els troben en aquesta proporció.
Aquesta agressió la sumem a la tensa situació que es viu a un poble amb un alt index d'inmigració tant espanyola com internacional, molt d'atur juvenil i amb l'ascens de la "basura blanca".
Joves sense estudis, sense treball i sense cap esperança de fer-ne res a la vida. S'apropen a l'ultradreta per l'aparent força de la uniformitat i la por a trobar-se perduts en la inmensitat de la decadència del capitalisme. Gregarisme i necessitat d'un lider per a la seua miserable vida.
Aupa gent de la Quimera.

1 comentario:

  1. Soy un vecino de Padre Llansol.

    Para identificarme valdra decir... Me cago en El Paco.

    Animo, no decaigais... no cedais... hay que llegar a relacionar a esos fachas de mierda con el puto alcalde de mierda que nos han embutido....

    Mort als feixistes!!!i per descomptat al seu cap local... Corredera!!!!

    ResponderEliminar