28 ene 2009

Aturem Bolonya, demà totes a Rectorat!

Les assemblees d'estudiants de la Universitat de València ens hem assabentat avui que demà Dijous 29 en Consell de Govern extraordinari al Rectorat de la Universitat de València(Blasco Ibáñez, al costat de la Facultat de Medicina), es volen aprovar els graus de totes les titulacions, es a dir, que demà aproven Bolonya a València.
Per aixó aquesta vesprada es celebrarà una assamblea general d'estudiants de les diverses facultats per veure qué es fa, la idea principal es mobilitzar-nos a la porta del Rectorat, la màxima gent possible, universitaris, estudiants de secundària, professors o qualsevol persona que vullga sumar-se. Per a açó, necessitem que doneu màxima difusió d'aquesta informació entre els vostres amics i coneguts via mail o telèfon, per a que demà l'assistència siga massiva. El Consell de Govern comença a les 9 del matí a Rectorat.

Més tard us confirmem l'hora i el lloc definitius de la convocatòria.

No n'hi han més temps d'espera o d'al.legacions, si demà s'aprova Bolonya a les nostres facultats, poc es podrà fer després per derogar els graus. Demà tots a Rectorat.

Per l'ensenyament públic i de qualitat, no a la mercantilització! ATUREM BOLONYA!

No hay comentarios:

Publicar un comentario