16 dic 2007

Concentració contra les agressions feixistes al poble

Prop de un centenar de persones s'han apropat a recolçar la convocatòria feta per les companyes i companys de la Quimera csa. arran de la darrera agressió patida la setmana passada al carrer Marie Curie, quan una xicona del centre var ser atacada per per uns "desconeguts" per l'esquena tapant-li el cap amb un drap i colpejant-la. La xica va caure a terra sense coneiximent, i al cap d'uns minuts pogué avisar el seus companys.
La concentració es va desenvolupar sense incidents i en un clima de suport i ànims per a la companya i cap al centre social.
A les 20.30 hores, van desplegar una pancarta on es podia llegir: "NADA NOS PODRÁ PARRA. AUTOGESTIÓN. AUTONOMÍA". Van repartir el manifest, i a les 21 hores passades, van arreplegar els trastos i s'en van anar.
La concentració va reunir prou nombre de col·lectius de València que van mostrar el seu interés per la situació a Mislata.
És prou important que el poble s'assabente del problema que suposa el resorgiment de les actituds xenòfobes, racistes i filo-feixistes a un poble on conflueixen gran nombre de étnies i cultures. Un poble amb mancançes derivades de la nociva gestió del polítics dels espais públics.
Dolenta educació, sanitat, augment de l'atur, proximitat de la droga als nostres fills, inexistència de espais d'oci i esports gratuïts... Tot un camp de cultiu per a la "basura blanca", que pot tornar-se un problema per a totes aquelles que sigam diferents.
Front a el resorgiment de les bandes de feixistes als nostres carrers, només s'escolten veus que diuen que no es veritat, que neguen alló evidents, parlen de "gamberros" i de "tribus urbanas", fins i tot diguent que "Si algún día hay un muerto la culpa será suya porqué en este pueblo no nazis. Se lo están inventando todo..."com va dir un que jo me sé.
No més n'hi ha que mirar les parets del poble i donar-se una volta pels carrers per a vore la veritat.
Ànim als companys de la Quimera csa, per continuar i lluitar per la seua autonomia i l'autogestió.

Salut.

No hay comentarios:

Publicar un comentario