9 dic 2008

Nou atac a la Quimera csa de Mislata.

Dos atacs seguits contra la Quimera csa, el dissabte i el diumenge a la nit acaben en un frustrat conat de baralla en grup, amb més de 20 persones identificades entre els atacants.

Un atac amb pedres al centre social la nit del dissabte va posar en alerta a les companyes que el cap de setmana estaria tens, acostumades als atacs anònims (els atacants solen fugir corrent o en vehicles) per part de grups vinculats a l'ultradreta o senzillament memos.
La nit del dissabte van aconseguir desaparèixer en la zona del parc de capçalera el grup de 6 joves que fugien dels companys que els seguien. No tant així el diumenge, que van ser vistos quan rondaven l'espai per a llançar pedres. Les companyes de la Quimera van anar darrere d'ells, i al veure's superats en nombre van mantenir una actitud vigilant, però es van veure desbordats davant l'aparició de 2 grups de suport al primer que van arrivar a ajuntar unes 40 persones, davant aquesta situació la gent de la Quimera es va replegar lluny de l'abast de les pedres, en la zona dels col·legis, i la banda de joves va mantenir la posició en l'entrada del parc de capçalera, en una situació de calma tensa que va durar uns llargs 20 minuts, fins que van ser sorpresos per la policia que va aconseguir identificar a més de 25, alguns de ells menors i algunes xiques.
En la banda estava entre uns altres estava present, entre d'altres coneguts "basura blanca", Poveda junior, major d'edat, encausat per la tristament famosa agressió a una companya de la Quimera, a espera de judici des de fa més de 1 any.
Es desconeix si va haver detencions.
Recordem que la Quimera csa duu prop de 3 anys de constants atacs, amb llançament d'objectes, atemptats contra els vehicles dels seus membres, amenaces a traves d'internet, pintades i l'agressions físiques a dos dels seus integrants. Desenes de denúncies en les comissàries i un judici per agressió pendent que es perllonga des de fa més d'un any.
La Quimera duu treballant en el barri més de 4 anys i en el desè aniversari del col·lectiu ja va patir 2 atacs nocturns seguits: un llançament d'objectes des d'una moto i llançament de pintura a les seues portes des d'un cotxe que va fugir al crit de "Jail Jitler".
El consistori nega una vegada i una altra l'existència de grups de nazis o grups organitzats, a pesar de ser conegut a nivell estatal el combat de val-tudo organitzat en una instal·lació municipal, on es van donar cita la crem de la crem de la ultradreta valenciana, que va ser objecte d'un reportatge televisiu; les agressions a joves, tant les denunciades com les no denunciades, les pintades, enganxines i l'ambient enrarit de certes zones del poble. Sembla ser que les proves documentals, policials i judicials no signifiquen res per a l'ajuntament, encara que tampoc s'espera molt d'ell.

No hay comentarios:

Publicar un comentario