2 oct 2007

Concentració el dijous 4 d'octubre a la Plaça de l'Ajuntament de Mislata a les 20:·30 h

Manifest de l'associació artística i musical de Mislata

El passat dimecres a la nit, vam patir un altre atac contra la nostra seu. Les hem tingut de moltes, al llarg del darrers tres anys.

La diferència amb altres vegades, d'insults i pedrades a la porta, ha estat que ara s'han atrevit a donar un pas més. Amb tota la premeditació i covardia própia d'aquestos feixistes, colpejaren i agrediren a un dels nostres socis. Podría haber-li passat a qualsevol de nosaltres, fora qui fora la seua ideologia, estètica o militància política.

Les autoritats municipals sistemáticament han negat la presència de grups de ideología feixista al poble, tot i que la realitat demostra que existeixen, que son actius i totalment impunes.

Des del CSA LA QUIMERA volem deixar pal·les que no som un col·lectiu uniforme en les nostres ideologíes, a la nostra llar convivim persones de diferents sensibilitats polítiques que compartim un projecte de associacionisme lliure, independent i autogestionat.

Manifestem que mai deixarem de lluitar per allò que pensem que és just, que resistirem les agressions vinguen d'on vinguen, que no ens rendirem davant les amenaçes, que no tancarem les nostres portes davant la pressió de les autoritats policials i judicials de l'estat, que ens fa sentir com extrangers a casa nostra.

Resistir és véncer i per això avui reiterem que no donarem cap pas enrere davant el feixisme, que continuarem actius i en lluita perqué aquesta lacra no s'impose com un fet normal a la nostra societat. No tenim por ni el tindrem mai, perque la por és la primera batalla que ens vol guanyar la violència ultradretana.

PROU D'IMPUNITAT. CONTRA EL FEIXISME, NI UN PAS ENRERE

Concentració el dijous 4 d'octubre a la Plaça de l'Ajuntament de Mislata a les 20:·30 h

No hay comentarios:

Publicar un comentario