26 jun 2008

Comunicat sobre l'agressió a dos companys del Casal Popular

El passat dissabte 14 de juny, dos companys del Casal Popular de Castelló foren agredits salvatgement per un grup d'eixelebrats al concert organitzat per Skinheads Castelló al Centre Social Okupat Roketes.

La primera agressió fou dintre del concert, quan un tal "Culebra" i amics, es va burlar per seguidament agredir a un dels companys quan estava a soles. A continuació, aquest nombrós grup, procedent de Sagunt i Madrid, va continuar la covard agressió a les portes de Roketes contra els dos companys.

Després dels fets, aquests personatges continuen amb la seua covardia amb mentides sobre el que va passar, sense assumir els seus actes.

Davant els fets, l´assemblea del Casal Popular fa una crida a la reflexió, no per buscar culpables, però sí per analitzar allò ocorregut i fer autocrítica entre totes i tots.

-Hem d´eradicar i treure dels nostres espais aquestes actituds i aquesta gent. Cal rebutjar d'arrel l'autoritarisme i la prepotència. Més encara als centres socials, on lluitem per un món lliure d'aquests comportaments, vinguen de l'Estat o de qualsevol persona.

-Sabem que no és la primera vegada que passen aquest tipus d'agressions lamentables, és hora que des dels moviments socials reflexionem i actuem amb contundència perquè aquests fets no es tornen a produir.

-Tots coneixem aquesta gent que s´infiltra a les nostres activitats, i a la que deuríem aïllar, ja que l´únic que aporten és estupidesa a la nostra lluita. Cal deixar clar que aquesta gent no és ben rebuda a Castelló.

-Des del Casal Popular mostrem la nostra voluntat a la resta de col·lectius socials per seure'ns a treballar en aquesta direcció i començar a organitzar-nos per fer front a les agressions d'aquest tipus.

salut !

Casal Popular de Castelló
c/ d'Amunt, 167
12001 - Castelló de la Plana
(La Plana Alta - Països Catalans)
casalpopular@moviments.net
http://laplana.indymedia.org

No hay comentarios:

Publicar un comentario