22 jun 2008

Concentració contra els CIES, 21 de juny a València.

Vora 300 persones es van acostar a la concentració contra la directiva de la vergonya a la Plaça de la Verge de València desde les 19 hores de la vesprada del dissabte.
Inmigrants i persones solidàries van assistir a una concentració en un ambient festiu i reivindicatiu, on vam poder disfrutar de teatre, ball tradicional i solidaritat contra la nova normativa europea que instaura el racisme com a una realitat que juga amb la vida les persones que arriben al vell continent.
En una ciutat com València, tomada per les hordes del PP i on el recolzament a les convocatòries és practicament nul, es va fer una concentració seria, informativa i alegre. És va possar de manifest la situació d'indefenssió que pateix un ampli sector de la població mundial que ha de migrar i tracta d'arribar al somni d'una vida millor, en pau i amb diners.

Quan vorem les mateixes normatives de segrest, tortura i expulsió als migrants que s'acosten als països pobres de tot el món per tal d'expoliar-los i violar les seues filles, quan s'en van de vacances?
Quan vorem l'expulsió o empresonament de les empreses transnacionals que emprobreixen la resta dels estats de l'anomenat tercer món?

L'hipocresia europea capitalista és bestial.

Solidaritat amb totes les persones migrants i nómades del món, veniu i recupereu el que els europeus us van furtar a punta de fusell, devastant el vostre món, instaurant dictadures, impossant idiomes i fronteres. Van portar-vos la fam, la mort i la misèria, i encara a dia d'avui teniu un deute econòmic amb els assassins.

Contra la directiva de la vergonya,
contra la Europa del Capital,
contra el imperialisme europeu.

Foc a l'estat i el capital!!

21 Juny Mobilització estatal en contra de la directiva europea de la vergonya REDI

No hay comentarios:

Publicar un comentario