25 ago 2010

[Notícies de Mislata] Violència urbanística i extorsió a Mislata

La reorganització urbana que pateix el poble amb les darreres obres d'acondicionament dels carrers forma part d'una campanya d'extorsió de l'alcaldia per tal de justificar la construcció de parkings de mà de LUBASA i per tal de maquillar la "desaparició" de millions d'euros en l'adjudicació d'unes infraestructures que s'ha provat que no eren necessàries i han fet desaparèixer parcs i arbres de les nostres vides.

Vora tres anys de forat a Natra, on hi havia un espai públic engolit per les màquines especuladores del tàndem Corredera-LUBASA i que tants diners ens han costat al llarg d'estos anys.

La construcció de parkings es va amagar darrere d'una falsa prestació pública, d'un servei d'interés general que passà a ser de gestió privada per tal que els beneficis de la seua construcció i gestió anaren a les butxaques d'un especulador que li donarà la seua part a qui signés la seua viabilitat (d'açó en diem especulació).
Tot i la propaganda política i la manipulació mediàtica va resultar que els parkings que es van construir al parc príncep d'Astúries i a l'antic parc de "las dos tetas" no van ser rendibles i no es van vendre les places previstes.
Les conseqüències no es van fer esperar: l'empresa LUBASA es va fer enrere en la execució i va convertir una de les places centrals del poble en un forat, que tot i haver resultat una vergonya pública i reconeguda pel veïnat al llarg de tant de temps, no ha derivat en cap protesta massiva ni en cap acció que siga ressenyable, cosa que mostra el nivell de submissió de la gent que viu en aquesta població.

El cas és que la violència urbanística avui continúa i el forat de Natra camina de la mà d'un forat econòmic a l'alcaldia.

Han anat per feina:

-Sancions econòmiques indiscriminades per part dels agents torturadors de la policia municipal ( cap mesura contra els agents amb sentències judicials per agressions a veïns i/o veïnes)
-Pujada de l'IBI i taxes municipals que han recaigut directament sobre les nostres esquenes.
-Reconstrucció dels carrers del poble i desaparició de un fum de places d'aparcament gratuïtes amb l'excusa de l'eliminació de barreres arquitectòniques i peatonalització del "casc antic" (si és que hi ha alguna cosa al poble que es puga anomenar així)

La "bol·lardització" del poble, la desaparició misteriosa de un gran nombre de places d'aparcament a molts carrers de Mislata respon a una tàctica d'assetjament cap a la gent del poble, extorsionant-nos amb multes i segrestos de cotxes per tal de fer-nos comprar places de garatge als parkings de LUBASA, crear una falsa necessitat i imposar-nos les despeses de la seua fallida aposta especulativa.

Poc a poc els carrers han deixat de ser espais públics gratuïts per a passar a ser uns corredors privatius que ens porten de la casa al treball (si en tens) on només hi ha espai per als aparador comercials en horari de venda.
La por cap a les relacions personals i cap a l'extranger que s'afanen en inocular-nos des de la premsa i la televisió, òrgans de gestió del pensament únic, han fet que els carrers hagen estat tomats militarment per les diverses policies. Ens volen tancar a casa amb pany, han ficat toc de queda per les nits (com quan el Franco, encara que més democràticament). Diariament podem obsevar la razzia contra la migració als nostres carrers. Detenen, regiren i tracten de manera indigna a persones per el seu color de pell o la seua condició social.

Mislata s'ha convertit en una presó. Només nosaltres podem acabar amb aquesta situació de violència institucional a tots el nivells: econòmic, urbanístic, racista, polític...

I tu, què dius?

*** Més informació sobre la violència urbanística del tàndem especulatiu Corredera- LUBASA i el forat de Natra:


Fiscalia Anticorrupció i l'Ajuntament, investigació sobre Lubasa
Mago de Oz, Cortina de fum
LUBASA i la ruïna d'un poble
Metro cuadrado de aparcamiento mislatero a precio de piso madrileño
Natra o l'altra zona 0
LUBASA i Corredera. Com el diners es perden a NATRA.
El PSOE denuncia el pago de 2 millones más a Lubasa en concepto de beneficio industrial por los aparcamientos.
El PSPV alerta del pago de 1,7 millones en intereses para acabar los aparcamientos de Lubasa.
Natra, el video sobre el Forat de la Vergonya.
Forat de Natra, una vergonya increíble.
LUBASA i Corredera, culpables del Forat
Vergonya en la gestió dels parkings a Mislata

No hay comentarios:

Publicar un comentario