18 jul 2009

(Noticias de Mislata) Forat de Natra, una vergonya increíble.


Continua la vergonya especulativa de Mislata, a la boca de la parada de metro, a allò que era la plaça de Natra. Un cràter de manipulació social i plusvalía frustrada. Tothom sabíem que no feia falta alçar tots els parcs i places per a fer parkings, però els gestors de l'urbanisme i la construcció, aquest lobby econòmic format per polítics i empreses del sector, va decidir, per damunt de la voluntat popular, alçar els parcs on jugavem i ens relacionavem amb el veïnat, per tal de convertir-los en capital inmobiliari.
Van tractar-nos com a oligofrènics, pensaven que pagaríem al llarg de 20 anys a una empresa privada pel lloguer d'un garaje amb uns preus abusius que després passarien a mans de l'ajuntament.
Però vos penseu que som bojos o què?
Natra és la conseqüencia urbanística de la nociva gestió del sól a Mislata de mà d'uns polítics avariciosos, un símptoma més de l'absència d'interés de qui governa les nostres vides més enllà del benefici econòmic ràpid i a costa del que siga.
Ara, a mans de l'ajuntament de Mislata, el forat continua el seu camí, paralitzant el punt de trobada del veïnat de Natra i les seues dotacions bàsiques d'espai públic a l'aire lliure.

Mislata és una vergonya urbanística digna d'estudi.

Més de dos anys del Forat de Natra.
Quant de temps hi haurem d'esperar a poder assentar-nos a la plaça?

No hay comentarios:

Publicar un comentario