30 ene 2010

[Noticias de Mislata] Natra o l'altra zona 0

L'alcalde de Mislata, Manuel Correrdera avança l'última decisió del grup Popular de Mislata presa aquest mateix divendres en ple a les 8 del matí.
A causa dels problemes que s'estan derivant de la construcció fallida d'aparcaments subterranis en la plaça Músic Ibars, més coneguda com el Forat de Natra i a la publicació del pressupost que li ha de costar al veïnat de Mislata aquesta construcció, que s'ha multiplicat des que es va aprovar i que s'ha convertit en un escàndol a causa de la paralització de l'obra des de fa més de dos anys.
El cas és que la nova proposta és, aprofitant la increïble i suculenta injecció de diners que promet Zapatero, situar el cementiri nuclear en el Forat de Natra, matant dos ocells d'un tir, aconseguir traure diners de sota les pedres i poder ficar-lo en maletins i tapar d'una vegada el famós Forat, que encara que és un seriós problema veïnal, ningú ha estat capaç d'encarar-lo com toca.
La proposta del PP té el suport del grup
socialista, en paraules de Carlos Fernández Bielsa: "home, som partidaris d'enxampar pasta, vinga d'on vinga. On cal signar? Per a això treballem, no?". I respecte al grup d'IU, doncs la veritat ningú els ha preguntat, perquè total a qui li importa?
La policia local de Mislata, fent gala de la seua simpatia habitual, ha consultat gent del barri i a aquelles persones que deien que els semblava una idea oligofrènica van ser aporrejats sense pietat fins que signaren el seu consentiment.
De manera que Mislata s'uneix als pobles que mostren el poc seso necessari com per a pretendre allotjar el cementiri nuclear.

El grup popular proposa també, si allò del cementiri nuclear no qualla, situar l'aeroport de OVNIs o un escenari de cinema per a pel·lícules sobre el 11S en aquesta plaça pel que també es podria traure un bon pessic.

**Aquesta noticia podria ser veritable, encara que només és una broma.
Les declaracions dels polítics pensem que son de veritat encara que les nostres fonts no volen donar la cara i no podem confirmar-ho.
Als de IU no els han dit res, segur!!**
:)

Més info:
[Noticias de Mislata] LUBASA i Corredera. Com el diners es perden a NATRA.
El PSOE denuncia el pago de 2 millones más a Lubasa en concepto de beneficio industrial por los aparcamientos.
El PSPV alerta del pago de 1,7 millones en intereses para acabar los aparcamientos de Lubasa.
(Noticias de Mislata) Natra, el video sobre el Forat de la Vergonya.
(Noticias de Mislata) Forat de Natra, una vergonya increíble.
LUBASA i Corredera, culpables del Forat
Vergonya en la gestió dels parkings a Mislata

No hay comentarios:

Publicar un comentario