14 nov 2010

[Barcelona] Carlos, Barcelona no t'oblida!

Ahir dijous 11 de novembre de 2010, la data en que fa tres anys de l’assassinat del company Carlos J. Palomino a mans d’un militar, es va dur a terme una concentració en la seva memòria a la Plaça Sant Jaume de Barcelona, en la que van assistir al voltant d’unes 120 persones.

Aquesta va començar a les 20:45h a mesura que es van anar ajuntant varies persones darrera de les pancartes col·locades per els membres de la PAB. En elles s’hi podia llegir els lemes de “3 anys sense tu, 3 anys amb tu. Carlos, Barcelona no t’oblida” i “Llibertat antifeixistes encausats. Bcn, 17-N-07 Mani Carlos”. La primera segueix mostrant que no oblidem i tampoc perdonem, que seguim en la lluita. La segona reclama la llibertat de les persones antifeixistes que van ser detingudes durant la manifestació que es va dur a terme a Barcelona el passat 17 de novembre de 2007, després de la mort de Carlos.

A més, es van disposar tres fotografies en record i unes quantes espelmes, com també una llista de les persones mortes a mans de feixistes.

La concentració va transcórrer sense cap incident i s’hi van poder escoltar lemes com “Carlos hermano nosotros no olvidamos”, “Guillem, Roger i Carlos: ni oblit ni perdó”, “Que casualidad que el asesino era militar”, “Qui sembra la misèria recull la ràbia”, entre d’altres.

Finalment, al voltant de les 21:50h es va llegir el comunicat de la PAB i es va donar pas a que totes les persones, a les quals prèviament se’ls hi havia donat una espelma, les col·loquessin enceses al voltant de les fotografies de Carlos.
Tot seguit, una amiga de Carlos va llegir un escrit de la mare de Carlos per recordar-lo i reivindicant la lluita antifeixista que hem de continuar. Perquè la lluita, és el millor homenatge!

Carlos hermano, nosotros no olvidamos!

No hay comentarios:

Publicar un comentario