18 nov 2010

[Torà-Lleida] Crida a l'okupació del poble de Cellers

Cellers és un poble, situat a 7 kms de Torà, a la comarca de la Segarra, que als anys seixanta havia quedat abandonat i que ara fa 28 anys es va recuperar per un grup de joves amb ànsies de construir una nova realitat. En aquests anys s'hi ha construit una alternativa, una escola, un nou pensament.

Però la tirania del sr. Gras, propietari de la majoria de les cases, totes elles reconstruides i rehabilitades per la gent que ha passat per aquest poble, ha fet que les cases tornessin a estar, de nou, deshabitades i abandonades.

Per això fem aquesta crida, per a que nova gent jove, amb esperit crític, a la busca de nous espais per construir i amb ganes de lluitar, s'apropi a Cellers, conegui el poble i s'hi quedi a viure.

Perquè hem de parar els peus a aquest home que encara es pensa viure a l'Edat Mitja i es creu amo i senyor de les terres. Diguem-li que NO!

QUE EL POBLE ÉS NOSTRE!

Us podeu posar en contacte amb nosaltres al següent correu electrònic: okupacellers@gmail.com

Amigues de Cellers, octubre de 2010.

1 comentario:

  1. Fora tirans!! es hora que la gent obri els ulls!!! la propietat privada és l'exclavitut moderna!! si hi ha una casa buida, a okupar-se!!

    Si us plau amigues de cellers, digueu que ha fet aquest paio, per que la gent vegi com son els propietaris... fora propietaris!!

    ResponderEliminar