20 nov 2010

[Benimaclet] Espana2mil torna a fer el ridícul





España 2000 no es cansa de fer el ridícul i es passejà per un Benimaclet ple de pintades en la seua contra i amb uns veïns incrèduls de que un nucli de 50 persones anaren a salvar-los d’un mal que no pateixen. Aquest fracàs es suma al fracàs de juny al Cabanyal o a les concentracions en Torrent contra la mesquita d'una vintena de militants provinents de tots els municipis de l'horta sud.

Durant tota la setmana España 2000 venia caldejant l’ambient anunciant la manifestació per la megafonia d’una furgoneta que constantment deambulava pels carrers de Benimaclet i Blasco Ibañez, a més a més els darrers dies s’havien protagonitzat “visites” per part d’elements d’aquest partit per fer pressions davant d’una possible contramanifestació, al més pur estil màfia. Per l’altra banda els comunitats de la associació de veïns mostraven el seu rebuig, com el manifest de Benimaclet viu, pamflets de diversos veïns i veïnes repartits durant el mercat tradicional a més de cartells mofant-se de la manifestació, pancartes en defensa de la convivència multicultural, i pintades per tot Benimaclet.

La vesprada d’ahir es mostrava en una calma tensa; dos furgons d’antidisturbis vigilaven els carrers del voltant de la Plaça de Benimaclet i als centres socials d’aquest barri. El veïnat preocupat i desconcertat no entenia la presència d’aquest grupuscle en uns carrers que no els necessiten, i mentrestant una pancarta en la Plaça transmetia el pensament de tots els veïns “Intolerància contra el feixisme. La lluita continua”.

Vora les 20:30 hores “sin pena ni gloria” començà la manifestació, que tants recursos econòmics havia fet malbaratar a España 2000 en publicitat i gasolina, amb uns 50 militants del partir feixista. Consignes contra els “guarros”, contra els maulets i vives a Espanya. Casualment el recorregut coincidia amb l’emplaçament de diversos espais anticapitalistes de Benimaclet com ara el Terra i el CSO El Nido, mostrant-se que l’única intenció hi era la de provocar i buscar l’enfrontament directe. El moment de més tensió va ser quan en la porta del CSB Terra es concentraren per protegir l’espai unes 40 persones que van ser identificats per la policia i obligats a estar dintre del Terra durant el pas de la manifestació, sent açò aprofitat pels feixistes per vanar-se des de darrere del cordó policial de la suposada covardia d’uns antifeixistes que poc podien fer després de ser tancats per la policia antidisturbis.

El passeig feixista acabà sense incidents i entre discrepàncies pel part dels veïns que durant la resta del any treballaran per un Benimaclet on es problemes siguen resolts pels propis veïns, un barri que cada volta més està creant un teixit social combatiu i de base, per lluitar per un barri propi i donar alternatives al capitalisme i a l’atur, un Benimaclet on la construcció i preservació d’una identitat col•lectiva inclou, també, a totes les cultures i tots els colors

______________________________________________

Humor España 2000 en Benimaclet


La verdad objetiva acerca de la "manifestación" de España 2000 la podemos encontrar en este enlace. En este texto se puede abservar una visión del barrio verídica y sin distorsiones: perroflautas increpando a los asistentes a misa, un bar de jóvenes independentistas vascos ("borrokas" en lenguaje populista), okupas que perturban la convivencia, colectivos de vecinos de extrema-izquierda que atemoriza a los vecinos, "bandas de extrema izquierda que campan a sus anchas", falta de higiene, etc.

Así pues, la manifestación empezó con un masculino, viril y "atronador FUERA GUARROS DE BENIMACLET". Siguió por las avenidas más grandes y transitadas de Benimaclet, entre miradas de aprobación y orgullo del vecindario que NO se reía en absoluto de los soldados patrios. Por su parte, los guarros y maulets quedaron atónitos ante la muestra de miopía cuando enfrente del Terra empezaron a gritar "Donde están, no se ven los guarros y maulets", y es que estaban rodeados de ellos.

Nada parece indicar una absoluta muestra de patetismo, ya que las 60 personas que acudieron (¿alguna del barrio?) parecen..., por lo menos 100 en las fotos de la verídica crónica. Esta página web es conocida también por la gran cantidad de visitas que recibe día tras día. No hay que olvidar la presencia masiva de medios de comunicación que NO se han hecho eco de la noticia. Puede ser por la falta de un vídeo animando a la juventud nacional a acudir a manifestaciones con imágenes de videojuego que muchos fans de la vergüenza ajena esperaba con impaciencia.
_____________________________________________________________
Bona mostra de la defenestració pública de espana2mil aquest divendres és la darrera actuació dels goril·les democràtics:
[Terra csb | Benimaclet] Atac neonazi

No hay comentarios:

Publicar un comentario