26 nov 2010

[Ciutat Vella] Manifestació contra les retallades socials


L'èxit de la Vaga General del 29-S ha significat un punt d'inflexió en la lluita sindical i social. El seguiment de la vaga demostra que encara existeix un important espai de lluita i de crítica al sistema capitalista. Però el govern no ha cedit. Era d'esperar que així succeïra, perquè la ofensiva està inspirada a escala europea i internacional i els governs es deixen manipular com titelles. Una resposta efectiva per la nostra banda als atacs que s'estan llançant requereix d'una mobilització prolongada en el temps, que modifique la consciència col•lectiva, permeta tornar a tenir una forta organització de la classe treballadora i siga capaç fins i tot de pressionar a escala europea.
Només així es podrà fer front a un plan global d'atac como aquest i s'aconseguirà imposar una eixida a la crisi favorable a la gent treballadora.


El moviment sindical i els moviments socials estem disposats per tant a continuar unint forces per a aconseguir frenar i canviar les polítiques governamentals i empresarials. La classe treballadora està patint un atac brutal per part del govern de l’Estat:
- Pla d'ajustament antisocial aprovat en maig per reduir el dèficit públic, - Reforma Laboral, - Pressupostos Generals antisocials de 2011, - Reforma del sistema públic de Pensions, anunciada per als propers mesos, - Reforma de la negociació col•lectiva que pretén anul•lar tots els convenis i començar la nova negociació des de zero...
El govern de la Generalitat Valenciana no es queda enrere:
- Privatitza serveis públics com els hospitals d’Alzira i Manises, - Introdueix les empreses privades en l’ensenyament i les administracions públiques i ataca la nostra llengua i cultura, - Presenta uns pressupostos antisocials que representen una forta privació de recursos per al sector públic i avancen en la seua privatització.

Per tot això, en els propers mesos haurem de seguir lluitant i mobilitzant-nos. La vaga general va ser el principi d'una lluita que ha de continuar fins que entre totes i tots aconseguim aturar totes les agressions que estem patint les treballadores i els treballadors.
Ara mateix no hi ha cap sector social que no tinga amenaçats els seus drets per les diverses mesures que els governs seguidors del capitalisme salvatge continuen aprovant. Treballadores i treballadors dels sectors públic i privat, autònoms i gent del camp, dones, joves, estudiants, persones immigrants, persones jubilades, personal empleat del servei domèstic, etc... podem perdre els pocs drets que ens queden i que ens va costar tanta lluita aconseguir.

Per tot això us convidem a sumar-vos a la Manifestació contra la reforma laboral, la retallada de les pensions i les mesures antisocials dels Governs espanyol i valencià.

Read more: BARRIODELCARMEN.NET - Pels drets socials

No hay comentarios:

Publicar un comentario