23 sept 2010

[València ciutat] Mobilitzacions estudiantils davant la vaga general, CAPITALISME CULPABLE, UNIVERSITAT COMPLICE!!

DIVENDRES 24:

ACCIÓ PROTESTA EN L'ACTE DE OBERTURA DE CURS

11:30 Pç/ El Patriarca (La Nau)



DIMECRES 29:

CONCENTRACIÓ PROTESTA PER LA VAGA GENERAL.

10:30 JARDÍ DE FAC. FILOSOFIA

Convoca: ASSEMBLEES D'ESTUDIANTS DE VALÈNCIA
Des de ja fa temps venim patint polítiques neoliberals que estan afectant als àmbits econòmic, polítics i socials. Durant aquesta etapa s'estan desenvolupant reformes en sectors com l'educatiu, laboral, financer o sanitari. Les conseqüències d'aquestes reformes són la progressivaprivatització dels serveis públics, precarització dels llocs de treball, profunditzacions de les desigualtats socials, atur o deteriorament del medi ambient.

La reforma laboral, com va ocórrer amb la reforma de "Bolonya, ens ha sigut una volta més imposada pels mercats i els poders econòmics i financers sense tindre en compte les necessitats de les treballadores i treballadors. Aquesta reforma ens perjudica al jovent en:
-Abaratiment de l'acomiadament.
-Trencament de la negociació col·lectiva.
-Augment de la temporalitat i la precarització.
-Retalls en drets socials, laborals i en despesa pública social.

Denunciem l'actitut de la Universitat com a còmplice pel seu silenci i per permetre l'entrada d'entitats privades que tenen com a finalitat aconseguir mà d'obra barata, qualificada.

Davant d'aquesta situació es necessària la mobilització de la joventut per aturar aquesta reforma i començar a construir una realitat més justa i igualitària.

PER QUE SOM LES TREBALLADORES DEL FUTUR!

29S VAGA GENERAL

No hay comentarios:

Publicar un comentario