28 sept 2010

[Barcelona] Manifestació 29 de Setembre: Ni retallades socials, ni reforma laboral, ni sindicats còmplices! 17h Plaça Universitat

La nova reforma laboral promoguda per la Patronal que intenta introduir el govern del PSOE, significa la major agressió als drets dels treballadors i treballadores de la "democràcia". La jornada de vaga ha de servir de detonant per a posteriors i més amplies mobilitzacions.

Una reforma laboral que es pretén justificar amb la Crisi, però que en realitat només està orientada a donar més facilitats a les empreses per fer contractes irregulars, ignorar els convenis col·lectius i despatxar més barat els treballadors. Una reforma que significarà més temporalitat i desregulació a la contractació; una substancial rebaixa a la indemnització per acomiadament improcedent; enormes facilitats per a què les empreses es despengin dels convenis en matèries com el salari, la jornada o els horaris.

Més precarietat, més inseguretat, menys sou, menys drets. Així governen els partits del mercat. Animem a tothom a oposar-se a aquesta política, la política dels explotadors.

MANIFESTACIÓ CNT 29S: 17H PLAÇA UNIVERSITAT, BCN

Mira també:
http://www.cnt.cat
http://soliobrera.cnt.es/?sec=SoliArticulos&id=929

1 comentario:

  1. als esquirols sel's ha de destrosar les empreses i no silikonar, aixi per la seguent s'ho pensaran dos cops.Aprenem de l'actitud dels miners, ells si que van per millor cami.
    obreros en pie de guerra contra su puto capital

    ResponderEliminar