17 jun 2011

[València] Bloc autònom i anticapitalista 19J

El pròxim dia 19 durant la manifestació que tindrà lloc en la plaça del 15-M vos convidem a participar en un bloc autònom i anticapitalista que eixirà a les 18h. des de la plaça Doctor Collado (darrere de la Llotja) amb el lema : "El sistema és inhumà, siguem antisistema"

Convoquem a participar en aquest bloc a les persones que no tenen prou amb demanar i treballen amb els seus iguals per construir des de les assemblees (de barri, d'universitat, de treball...) una altra realitat.

A qui entén que aquest sistema està podrit d'arrel i de res serveixen xicotets pedaços i lleugeres modificacions que continuaran recolzant un sistema desigual, basat en l'explotació de la majoria per part d'uns pocs.

A els qui més enllà de demanar per una educació pública i de qualitat reflexionen sobre el sistema d'educació basat en el tancament dels xiquets i xiquetes i la transmissió de valors de competitivitat, productivitat, ensinistrament, submissió i veuen en els barris una oportunitat per desenvolupar una educació no formal recolzada en la comunitat.

A les persones que no tenen suficient amb demanar un centre de salut perquè són conscients que és el sistema amb la seua manera de vida individualista i mitjançant un treball esclavista el que ens converteix en malalts.

A les persones que no es declaren pacifistes perquè mai s'han declarat violentes. A les que saben que terrorista i violent és l'Estat. Perquè és l'Estat qui violenta nostres vides obligant-nos a treballar cada dia perquè el benefici se'l queden uns altres, perquè és qui ens violenta privant-nos del dret més elemental d'un sostre on resguardar-nos. Nosaltres som desobedients, perquè obeir no és viure.

A les persones que es declaren autònomes perquè entenen que l'autonomia és la capacitat de la societat per a crear formes de vida independents del domini del Capital.


El mes fosc en la nit és just abans de clarejar, col·lectivitzem la riquesa social.

Llegir el manifest a continuació

Leer más...

No hay comentarios:

Publicar un comentario