16 jun 2011

[Barcelona] VII Mostra del llibre anarquista


La Mostra del Llibre Anarquista de Barcelona arriba a la seva setena vida. Què ens oferirà el futur? Ens diuen que vivim moments de crisi i incertesa. Alguns proclamen la fi del món per l'any que ve, el col·lapse, potser el naixement d'una nova era. La promesa de llibertat i joia del mil·lenarisme, o una reforçada dictadura global?

Tenim el convenciment que qualsevol canvi del que no participem serà, doncs, en contra nostra. El poder és enemic de la llibertat i es dota de nous mecanismes de dominació, s'adapta i crea noves condicions que ens sotmeten encara més. Anarquistes, com qualsevol ésser humà sensible, intuïm l'opressió que el poder esbossa al nostre horitzó. Analitzem doncs aquestes estratègies que s'elaboren a l'ombra dels medis de comunicació. L'ombra que projecta la seva llum cegadora.

Com un gat negre acostumat a la foscor, aprenem a veure amb claredat allò que se'ns vol ocultar. I anem esmolant les urpes, amb reflexions i debats, crítica i coneixement. A punt per a esgarrapar. La Mostra us convida a participar de la fi del vell món, del 27 de juny al 3 de juliol del 2011.

I l'any que ve... l'any que ve tornarem amb més força!

No hay comentarios:

Publicar un comentario