7 ene 2009

[El Vendrell | Catalunya] Conferència / Debat " Medis contrainformatius"

Conferència / Debat sobre els medis contrainformatius , resistència i autorganització de organitzacions que treballen per mantindren's informats sense cap tipus de filtracions estatals i / o partidistes.

Començara a les;

17:30 h; Amb Just Casas ( director del Centre d'Estudis Llibertaris "Fràncesc Sàbat" , membre de CNT i professor de història de la UAB ) , que ens fara un recorregut per la història més que centenaria Solidaridad Obrera , periodic anarcosindicalista , amb les dificultats de la clandestinitat i la força i passió dels/ les obreres per continuar donant-li vida a la contrainformació proletariada.

19:00 a 21:00 h ; Amb "A las barricadas.org " i "La Directa" ( organitzacions que treballen día a día per la contrinformació) que ens aproparan tota la realitat opressora del "Estat Demòcratic" contra tota alternativa als seus "mass media".

L'experiència d'aquestes dues organitzacions ens ajudarà a entendre el mèrit i l'esforç de l'autogestió en els seus respectius projectes de la contrainformació , amb batalles obertes contra empreses capitalistes.

Dissabte 10 de gener , al ateneu popular "La Trinxera" de El Vendrell. crt.St Oliva s/n (costat tv El Vendrell)

No hay comentarios:

Publicar un comentario