8 ene 2009

[BCN] Bloc autònom a la manifestació per Palestina

Crida a un bloc autònom a la manifestació per Gaza del dissabte 10 de Gener 17h Plç Universitat

Solidaritat amb la lluita del poble palestí.

Els actuals atacs militars a la Franja de Gaza per part de l'Exèrcit Israelià i amb la complicitat de la comunitat internacional, no es redueixen en una simple estratègia per derrotar el govern de Hamàs i al seu braç armat. Tampoc es tracta d'una operació per protegir la població israeliana que viuen a les zones pròximes al mur , contra el llançament de coets Qassams. Tot plegat només és un punt més de l'estratègia d'Israel per dur a terme la seva política de neteja ètnica i d'expulsió de la població palestina.

Mentre aquest Estat dur a terme el seu pla, la comunitat internacional té interposat un bloqueig inhumà a la Franja de Gaza com a resposta als resultats de les eleccions celebrades a Palestina el passat 2006 en que la victòria va ser per Hamàs. La Unió Europea, inclòs l'Estat Espanyol, va tallar en sec totes les ajudes econòmiques que sustentaven l'economia d'aquest territori, així com també ha estat permetent que tots els passos de sortida i entrada de la Franja restin tancats impedint la llibertat de moviment de la població. Així doncs la Franja s'ha acabat convertint en la presó més gran del món i ells n'han estat còmplices.
Ara, davant la massacre que s'està produït, es netegen la cara enviant ajuda humanitària, membres del Govern Català i partits polítics ( ICV, PSC ) assisteixen a les manifestacions mentre continuen mantenint acords de col·laboració amb l'Estat d'Israel.

El poble palestí, com qualsevol altre poble, té el dret legítim a la resistència enfront l'opressor. L'Estat d'Israel alimenta els grups fonamentalistes com Hamàs per tenir l'excusa perfecte per perpetrar els atacs i treure legitimitat a les diverses formes de lluita. Però el suport amb el que compten aquest grups actualment, només respon a la necessitat de trobar una sortida a les constants agressions, les humiliacions,les massacres i a la desesperació de veure com l'Autoritat Nacional Palestina pacta acords de pau que l'únic objectiu que tenen és acabar amb la resistència palestina. No es tracta d'una conflicte entre religions, sinó d'un conflicte polític i davant d'aquesta premissa tenim clar que continuarem al costat dels qui prefereixen morir amb dignitat que no viure agenollats.

La solidaritat és la nostra millor arma.
Palestina lliure.

No hay comentarios:

Publicar un comentario