16 may 2008

Revolucionant el barri. Sants-Barcelona.

Trobada de Col•lectius de Sants
25 de maig del 2008 Cotxeres de Sants

Salut!

Us escrivim per a presentar-vos una iniciativa impulsada des de l’Assemblea de Barri de Sants (ABS), amb la il•lusió que us interessi i us la feu vostra.

En motiu del desè aniversari de l’Assemblea de Barri-espai comú de trobada i iniciatives dels moviments socials santsencs-, us volem convidar a una jornada de
mostra i intercanvi de la xarxa de col•lectius que treballem la transformació social des de realitats de base i a nivell local. La idea és senzilla: donar-nos la oportunitat de trobar-nos, durant tota una jornada, amb temps i espais propis, lluny de l’agenda atrefagada del dia a dia de la lluita social.

Donar la oportunitat perquè els col•lectius del barri mostrin la feina quotidiana, amb paradetes o exposicions. Fer un mercat d’intercanvi, on no només s’intercanvien coses sinó que sobretot es traça relació social. Dinar plegats, i que els beneficis
d’aquest àpat col•lectiu sigui la trobada informal -i els beneficis econòmics els destinem a projectes comuns. Impulsar activitats a l’aire lliure, per a recuperar un espai públic que alguns cada dia el volen més petit. I presentar algunes iniciatives, que pretenen recollir uns anyets de trajectòria dels moviments socials de Sants, per a fer-ne balanç i propulsar-los més enllà. Finalment, convidar també a d’altres experiències similars, d’altres barris i que ens hi sentim germanes, per a debatre, compartir inquietuds i donar-nos energies mútuament.

Us animem doncs a venir: a xerrar, a montar paradeta, a difondre el vostre projecte... Si? Comptem amb vosaltres!

Assemblea de Barri de Sants,
10 anys revolucionant el barri (com a mínim)
maig del 2008.

_· Cartell en .pdf · _

A las barricadas

No hay comentarios:

Publicar un comentario