25 may 2008

CrasHHH-art, presentació.

Un cotxe fumejant a sobre d'una jardinera en la porta del centre juvenil del mercat, on la llum d'un flash esclatava incessantment i es podia llegir "PUSH.CRASHHH-ART", era el reclam visual per a accedir a l'exposició de 4 artistes joves de Mislata i vinculats a l'Associació Cultural, Artístic i Musical de Mislata.
A poc a poc la gent es va anar acostant, pressionant el botó que feia que un fum de fira inundara el cotxe a la porta.
Prop de 100 persones van passar al llarg de l'escàs marge horari que oferia l'espai, depenent de l'Ajuntament, i per tant funcionari.
Una mica de picar, una mica de beure, i música a càrrec de "La Resistance", amenitzaven la presentació d'una de les exposicions més concorregudes des que va obrir les seues portes el centre.
Es pot gaudir de pintura, escultura i àudio-visuals de la mà de Suso, Bravo princessa, Benji Martínez, Don Rogelio J i l'Equip Pànic.
Cortesia de la gent de la Quimera, s'exposa una col·lecció de cartells del projecte d'associació independent i autogestionada que duu un treball de 10 anys en aquest poble tan menyspreable.
Bon ambient, cares familiars i molts somriures.
Esperem tenir prompte accés al reportatge fotogràfic perquè pugueu gaudir vosaltres també.
Una nova mostra que més enllà dels seus canals institucionals hi ha gent treballant en aquest poble per a crear alternatives i activitats per a joves.
L'absència, una vegada més, de suport per part del Consell de la Joventut de Mislata (suposada associació d'associacions juvenils) cap a les activitats de la gent de la Quimera, mostra novament que no són més que la veu del seu amo. Fent política d'ajuntament, amb els diners de l'ajuntament, en els seus espais...sempre esperant que es lleven la màscara.
Pel que vam poder saber també va haver mostres d'excés de zel per part de la tècnic de joventut, que en tot moment va estar pressionant a la gent que preparava l'exposició, sembla que instada pel regidor de joventut, un supòsit *progre vingut a més, que sembla ser que s'ha oblidat de com va nàixer el Consell en el seu moment i quins eren els seus objectius.
Qui es canvia de bàndol és sempre el inquisidor més feroç.

Molts ànims a la gent de la Quimera csa, a seguir treballant.

Més informació sobre la Quimera a la seua web, punxa ací.

No hay comentarios:

Publicar un comentario