28 may 2008

Llibertat Franki-Vlc


//////////////
//////////////
Actualització:
Des de l'Assemblea Obrim la ment volem dir que ens ha sorprès veure que, segons un cartell i un e-mail que s'han difós, nostra assemblea "organitza" o "col·labora en l'organització" d'una concentració per la llibertat de Franki, suposadament juntament al SEPC i l'Assemblea d'estudiants llibertaris, a pesar que nosaltres ho desconeguérem fins fa només uns instants.

No és que la nostra assemblea no estiga a favor de denunciar injustícies com la que està succeint actualment amb Franki o que no vulguem realitzar accions conjuntes amb altres assemblees (de fet, amb aquestes assemblees i moltes més hem realitzat activitats conjuntes amb anterioritat), però sí ens agradaria deixar clar que en aquesta ocasió NINGÚ HA CONTACTAT AMB LA NOSTRA ASSEMBLEA PER A SABER SI VOLÍEM ORGANITZAR O COL·LABORAR EN AQUESTA CONCENTRACIÓ.

Qualsevol col·lectiu o assemblea que vulga realitzar alguna cosa conjuntament amb l'Assemblea Obrim la ment, que es passe a proposar-lo quan realitzem la nostra assemblea (habitualment cada dilluns en el Kafenet de Psicologia, Av. Blasco Ibañez 21) o que ho faça mitjançant el nostre correu electrònic (obrimlament@gmail.com).

No obstant això, esperant saber d'on ha sorgit veritablement la convocatòria, us animem a assistir a la concentració i a realitzar qualsevol tipus de denúncia contra injustícies com la que està patint Franki.

No hay comentarios:

Publicar un comentario