16 may 2008

Alianza Nacional convoca un acte homofòbic a Barcelona


El Col·lectiu Gai de Barcelona vol denunciar l’acte que el anomenat partit polític Alianza Nacional (ver imagen) vol fer en contra dels no-heteronormatius aprofitant precisament la celebració del aniversari del dia en que la OMS va deixar de considerar l’homosexualitat com a malaltia.

Efectivament, en un dia senyalat en que els grups que lluitem per la llibertats afectives, aquest grup organitza un contra-acte provocador i anticonstitucional en que es fa proselitisme de l’odi per raó de la opció sexual.

Això xoca frontalment amb la il·lusió de “bon rotllo social” que des de algunes institucions se’ns vol vendre i demostra, una vegada més l’homofòbia activa que encara infecta a una gran part de la societat i que creiem només es pot solucionar des de l’educació i la pedagogia.

No deixa de sorprèn-nos, de tota manera, que encara que aquest grup faci la crida “con un par de cojones”, amaguin el lloc on es realitza l’acte.

El CGB no s’espantarà per aquestes iniciatives i mantindrà i anima a mantindre als demés tots els actes i commemoracions previstes per aquest dia, especialment la trobada anual del CGB a la seva seu al passatge Valeri Serra, 23.

No hay comentarios:

Publicar un comentario