12 ago 2010

[Potro] Jornades al Potro (del 12 al 25 d'agost)

07 Agost 2010

Hola a totes i tots , com cada agost la col·lectivitat "maset del Potro" convoca unes jornades de treball (rehabilitació del mas) i convivència.Vos demanem que ho difongau si voleu, a qui li puga interesar. Del 12 al 25 d'agost.

El mas del potro es un projecte de vida rural i comunitari. Entre totes i tots li donem vida i espenta a aquest espai alliberat en la natura, portem 9 anys fent jornades i gràcies a aquestes el mas està rehabilitat i és pòt viure molt millor, encara que sempre queden coses per fer.



Els objectius d´enguany són:
- Fer teulada de la part derruida de la casa per recuperar un nou espai.
- Instalar la torre per al aerogenerador.
- Rehabilitar el rebost.
- Reconstruir una bassa.
- Fer teulada del quartet dels materials.

Tenim tirolina per baixar el material.

També farem algun taller, de moment sols tenim:
- Taller d´espart. Recolecció i amerat. Elaboració de corda i cordell, i trenes i llata. tècniques bàsiques del treball de l´espart.
Estem oberts a propostes de tallers i xarrades.Anim, hi ha molt de potencial humà al voltant.

Si t'abellix posa't en contacte amb nosaltres per a fer-nos una idea de la gent que serem i poder organitzar-nos millor:
Jordi 626 998 891
Gabino 626064821

Si has de vindre porta't estoreta i sac de dormir, toalla,tenda de campanya per si som molta gent, ganes de compartir, instruments i el que tu vulgues.
En funció de la gent que siguem ens autogestionarem i ens organitzarem per anar a reciclar i comprar.

Per a poder aplegar fins al mas s'ha d'entrar dins d'Alcoi i preguntar o seguir les indicacions per a pujar al Preventori per la carretera de la piscina municipal. Una vegada fora d'Alcoi, abans del Preventori, trobarem a la carretera una curva de 360º i al costat un espai per a deixar el cotxe. Haurem arribat al principi d'una senda que va cap al barranc del Cint i en 15 min. aplegarem al maset

Si algú li apeteix colaborar econòmicament per al fons de materials d´obra d´enguany , el nostre compte bancari: 2100-5042-39-010003939

Salut i gràcies a totes i tots.

Vos esperem al Potro!!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario