11 ene 2009

[suportdavid] Les activitats solidàries no s'aturen

GetAttachment.aspx.jpeg

PA110303.JPG

PA110307.JPG

PA110309.JPG

PA110314.JPG

PA110317.JPG

PA110310.JPG

PA110320.JPG
Després de la massiva participació a la manifestació del divendres (més de 700 persones) a Vilafranca del Penedès en suport al David de la Fornal, les activitats solidàries continuen.

Avui dissabte al matí s'ha fet una parada informativa (vegeu fotos adjuntades) al Mercat setmanal al carrer de Vilafranca.
Familiars, amics i membres del grup de suport han repartit fulletons informatius i han recollit signatures. Tot i el plugim, moltes persones s'han apropat per signar i expressar la seva solidaritat amb el David.
Ja a la tarda a la concentració que es feia a Vilanova i la Geltrú exigint l'absolució d'en Karim s'ha fet ressò de la campanya de suport al David, s'han repartit octavetes i s'ha fet una crida a participar a les properes activitats solidàries.

El diumenge a les 18h es farà a les Cotxeres de Sants de Barcelona un Acte de Suport al David (vegeu cartell adjuntat) amb la intervenció de Quico Pi de la Serra, Titot, Patrícia Gabancho, Ester Formosa, Joel Joan, Enric Casasses, Cesk Freixas, Adolfo Osta, David Caño, entre d'altres.

Ja de cara a la propera setmana, el dilluns 12 a les 19h davant de la Capella de Sant Joan de Vilafranca es tornarà a fer parada informativa i de recollida de signatures.

El dimarts 13 a les 20h a la Sala d'Actes de l'Escorxador de Vilafranca: Acte informatiu i de protesta. A la mateixa hora a Can Vies de sants: assemblea del grup de suport de Barcelona.

El dimecres 14 a les 19h:roda de premsa a la Pça Sant Jaume de Barcelona i a les 19:30h, concentració a la mateixa plaça.

El dijous 15 durant tot el dia: accions descentralitzades.

Dissabte 17 a les 12 del migdia: Manifestació a la Pça de Sants de Barcelona.

ATUREM L'EMPRESONAMET DEL DAVI DE LA FORNAL! PROU PERSECUCIÓ POLÍTICA!

www.davidvilafranca.blogspot.com

No hay comentarios:

Publicar un comentario