31 dic 2008

Concentració a València contra els atacs a Gaza . Una ullada.

Prop de les 19 de la vesprada, a la plaça de la Verge de València comença a concentrar-se la gent, amb pancartes denunciant la massacre de l'estat israelià sobre la població palestina, amb senyeres palestines, en silenci. La indignació és generalitzada, la comunitat àrab porta vetlles enceses en senyal de duel per les víctimes innocents dels bombardejos indiscriminats de l'estat sionista israelià.
L'olor de la cera impregna les mirades desconsolades de les mares palestines que criden expressant la seua ràbia i el seu dolor. Poc a poc la concentració ompli la plaça de la Verge, a la porta de la Basílica, una gran senyera palestina s'agita al rítme de les consignes de més d'un miler de persones que cridaven el seu rebuig a la política d'extermeni del poble palestí. "Estat sionista, estat terrorista", "No Pasarán", "Tots som Gaza", "Assassins" i d'altres en àrab.
Fou una concentració força emotiva i plena de ràbia.
La impotència de observar com els interessos sionistes actuen en total impunitat internacional encara que li coste la vida a més de 300 persones clama al cel.
La situació és absolutament intolerable, si succeïra una cosa semblant a qualsevol territori europeu, veuríem si n'és de terrorisme, però com que només son àrabs, la comunitat mundial mira cap a altre costat i l'estat sionista continúa la massacre.
Extermini racial, terrorisme d'estat, bombardejos sobre població civil, universitats i hospitals, setge, bloqueig econòmic i comercial, mancança de aigua potable, d'aliments i medicines. L'hostigament es perllonga per massa anys ja, la guerra no declarada ja s'ha cobrat massa víctimes innocents. Els mass-media criminalitzen als oprimits i defensen els opressors.

GENOCIDI, IMPUNITAT, SIONISME.

Per a més informació, visita:
Xarxa de Solidaritat amb Palestina de Valencia.
Palestina lliure.
Xarça enllaç amb Palestina.

Pedro P.

No hay comentarios:

Publicar un comentario