1 dic 2008

Múltiples atacs i pressions al CSO La Closka

Des de les primerenques visites policials a la casa al principi de l´okupació, no s´havia rebut cap tipus d´amenaça per part de la policia, o el propietari. Però durant les tres ultimes setmanes s´han rebut diversos atacs.

Al primer, no se sap qui, va trencar el cadenat i va rebentar una de les portes; accedint a la part superior del centre social, bolcant mobles, furtant la pancarta on es podia llegir "CSO LA CLOSKA" que donava al carrer i trencant varis objectes.

Al segon, es van esperar a que no hi haguera ningú a la casa i ompliren el pany de la porta de cola i escuradents impedint així el pas per eixa porta. Un acte propi de xiquets.

El tercer, i més greu, va ser una visitia de la guardia civil durant l´ultim concert realitzat per "l´autodefensa dels col.lectius". Tres cotxes de la guardia civils i dos de la policia local es presentaren en la porta exigint que un responsable donara la cara. Davant la negativa de la gent de dins, començaren a insultar, intimidar, arracancar els cartells de la porta i a donar-li puntades a aquesta i a dos finestres que estaven sent protegides per persones del centre.

Entenem aquestos atacs com un acte de fer pressió per impedir-nos realitzar les nostres activitats sense por. Aquestos únicament tenen l´objectiu de fer-nos desistir en la nostra lluita contra l´especulació, i la falta d´espais per al jovent de l´horta. Però volem mostrar la nostra decisió de no fer un pas enrere. Sabem els riscos que comporta aquest tipus de lluita, que ataca un dels seus principals pilars, com ara la propietat privada. Que denuncia l´especulació i proposa alternatives davant del problema de la vivenda. La Closka resisteix i resistirà tots els atacs que vinguen d´ara en avant.

La Closka es queda. Ens quedem!

No hay comentarios:

Publicar un comentario