13 ene 2009

Comunicat de la Quimera pels darrers atacs i amenaces feixistes

"Des del Centre Social Autogestionat "la Quimera", amb la nostra associació constituïda fa ja 11 anys i amb un funcionament normalitzat legalment volem fer públic el nostre cas:

Ens trobem amb més de vint denúncies que hem presentat per actes clarament feixistes, entre elles dues per agressions físiques i vàries per amenaces intimidatorias dirigides a la companya que ja va ser agredida fa un any. Des de l'Associació volem deixar clar que amenaçant-la a ella ens amenacen a tots.
Des de fa tres anys es vénen repetint atacs contra la seu de l'associació: llançament de pedres, de pintura, intents d'agressió en grup i pintades nazis.
En Mislata s'està donant la situació d'una falta d'actuació institucional, lentitud judicial, negació política d'aquests fets greu. Mentrestant, nosaltres som atacats, agredits, vigilats i criminalitzats per la nostra ideologia obertament antifascista. Alguns joves del poble, sumits en la desídia i la confusió per la falta de mitjans i recursos, es deixen arrossegar per moviments ultradretans, coquetejant amb partits polítics obertament racistes i xenòfobs. Des del consistori no es fa gens per evitar açò ni per oferir alternatives a aquests joves. S'han transformat en un grup radical, violent, que pel que sembla conta amb la impunitat que es viu en la resta del País Valencià des de fa dècades.
Bona mostra d'això són les constants agressions feixistes a diferents col•lectius i persones sense que la majoria dels agressors siguen jutjats i condemnats pel que realment cometen, atacs contra les llibertats individuals, i que en molts casos queden sempre en mers judicis de faltes.
En el nostre cas encara estem esperant tenir notícies de jutjats sobre les diferents denúncies presentades, que segueixen acumulant-se. Tot açò, a aquests grups violents els dóna força per a portar a terme les seues activitats delictives. No aconseguiran que ho deixem passar perquè el temps ho esborre tot. Volem que el setge del que som víctimes acabe.

Prou d'impunitat perquè és l'avantsala del feixisme."

Continua l'assetjament i les amenaces contra el csa La Quimera de Mislata.
Nou atac a La Quimera csa de Mislata
Crònica 10 anys d'autogestió i autonomia a Mislata
Violència feixista en Mislata.
Concentració contra les agressions feixistes al poble
Tot el nostre suport per a les companyes de la Quimera.
Agressió feixista a una companya de la Quimera.
Concentració el dijous 4 d'octubre a la Plaça de l'Ajuntament de Mislata a les 20:·30 h
Agressió feixista a la Quimera csa de Mislata.

No hay comentarios:

Publicar un comentario