15 ene 2011

[Liebig14 | Berlin] La policia espera disturbis greus el 2 de febrer

La policia de la capital alemanya de Berlín està a l'espera disturbis greus al voltant de 02 de febrer.

La policia vol desallotjar a una de les darreres okupes a Berlín: Liebig 14. Els funcionaris i els periòdics diuen que això pot causar disturbis greus.

DATA DE DESALLOTJAMENT PREPARADA PER A 14 LIEBIG

Avui dia 10.01.2011 el projecte de la casa en Liebigstraßi 14, Berlín-Friedrichshain
va rebre una notificació de desallotjament per escrit de tots els apartaments. Es farà complir el 2 de febrer a les 8:00 AM.
La pèrdua dels processos legals i el fracàs de la política!
L'avís de desallotjament per al nostre projecte de casa és el resultat d'una lluita de gairebé 4 anys de durada legals sobre la terminació de tots els contractes d'apartaments, una lluita entre els habitants de la houseproject i el propietari Suitbert Beulker (també propietari de la houseproject en Rigaerstr 94.) i Edwin Thöne, gerent de l'associació de protecció infantil de Unna. La gota que va vessar el got va ser l'exhibició de banderes i l'ofensa que va sentir Beulker amb la construcció d'una porta en l'escala. (Per a aquells interessats en la farsa jurídica: http://de.indymedia.org/2008/10/228470.shtml [alemany])
Les negociacions amb l'intent dels polítics regionals i el Senat per trobar una solució jurídica per a la continuació del nostre projecte de la casa o per comprar la casa amb l'ajuda d'una fundació han fracassat. En primer lloc s'exigeix als polítics que no poden tenir influència sobre la nostra situació. En segon lloc, els responsables polítics del Senat han brillat per la seva absència. Per exemple el nostre benvolgut interior senador Erhard Körting i el senador per al desenvolupament de la ciutat, Ingeborg Junge-Reyer que durant anys han estat impulsant una política d'habitatge agressiu neo-liberal, i que, per exemple, va abolir beneficis lloguer per a la gent en les prestacions per desocupació (Hartz IV ). També Holger Lippmann, gerent de Liegenschaftsfonds (Berlín veritable societat de cartera de béns), es va negar fins al final per negociar honestament per un espai alternatiu per al projecte. Acompanyant tot això fos una sèrie d'accions reeixides, de color a negre, fort de clandestins.
Les cases en què viuen!
No som els únics amenaçats pel trasllat forçós, els desallotjaments i l'escàndol de la propietat de valorització integral. A més de la lluita dels pocs autònoms espais lliures (per exemple Rigaer 94, Köpi a la volta de la cantonada, també estan les okupes combatives il·legals a Amsterdam, Londres i altres a tot el mon). Cada vegada més persones a Berlín són copejats pels lloguers cada vegada major i perdre els seus apartaments i entorn social. Per a d'ells tota la nostra solidaritat i suport!
Demanem la solidaritat internacional. Veniu a Berlín al voltant de 02 de febrer i uneix-te a nosaltres en les manifestacions, disturbis, festes o copejar i córrer! Vostè trobarà llocs on dormir en altres projectes i un munt de pedres al carrer.
Si el desallotjament no es pot prevenir, això no serà una derrota. És important de tots els okupes a Europa per demostrar que un desallotjament causarà molts problemes i que és car per a totes les ciutats a declarar la guerra al nostre moviment.
Arribarà més informació en aquest lloc: http://liebig14.blogsport.de/

No hay comentarios:

Publicar un comentario