14 ene 2011

[Tunísia] Videos de les protestes

Les protestes contra el govern sobre l'augment de l'atur i les males condicions de vida va esclatar a Tunísia després de Mahoma Bouazizia, aturats jove graduat universitari, es va calar foc a la frustració el 17 de desembre. Va morir mentre està sent tractat en un hospital prop de Tunis, la capital, el 5 de gener , d'acord amb membres de la família.

Aquest acte d'autoimmolació encendre la ira bullint a foc lent en les polítiques que els crítics del govern diuen a favor d'una elit minoritàriaLes manifestacions a tot el país han continuat sense interrupció des de 17 de desembre. La majoria dels llocs d'intercanvi de vídeo davant la censura general a Tunis, igual que els llocs web de notícies com Nawaat , Al Jazeera en àrab , i, més recentment, Al Jazeera en anglès .

No obstant això, molts tunisians compartir vídeos a Facebook, a través de servidors proxy de correu electrònic o utilitzar per trencar el bloqueig informatiu.

Aquí està una mica del que es va filmar ...

Feu clic aquí per veure el funeral d'Bouazizi que se celebra a Sidi Bouzid. A Facebook account is required for access. Un compte a Facebook és necessari per a l'accés.

Els enfrontaments entre la policia i manifestants a Sidi Bouzid.


Seqüències d'un flash mob en una estació de tren a Tunísia.

Un grup d' advocats participen en marxes de protesta dins d'un palau de justícia a Tunísia.

Mokhtar Trifi, president de la Lliga Tunisiana de Drets Humans (LTDH), li va dir a Al-Jazira que els advocats a Tunísia han estat "salvatgement colpejat".


Aquest vídeo mostra els advocats fora a Tunísia, la capital, el dilluns . Al voltant de 300 van realitzar una marxa en solidaritat amb els aturats a Tunísia el 28 de desembre.


Abderrahman Ayedi, l'home donant un discurs en les imatges, és un destacat advocat que va ser presumptament torturat per la policia després de ser arrestat per protestar el 28 de desembre.

Això mostra el funeral de Chawki Belhoussine El Hadri, un anys d'edat, home de 44 anys, que va ser un dels afusellats per la policia durant les manifestacions a la ciutat central de Menzel Bouzaiene el 24 de desembre. Ell va morir cinc dies després de les lesions causades pel tret.

Seqüències de la policia de reprimint les protestes a Gabes .

La policia llança pots de gas contra els manifestants pacífics a la ciutat de Sousse.


Un ral li se celebra a la província de Jendouba , on molts nota-consignes contra el govern.

Centenars una marxa a la ciutat de Kef.


Una protesta a la ciutat de Zarzis.

No hay comentarios:

Publicar un comentario