11 abr 2011

[València] L'ultra dreta valenciana convocada per al 16 d'abril


AMENACEN L'ACADÈMIA VALENCIANA DE LA LLENGUA, LLUÏS LLACH I ELS ASSISTENTS A LA MANIFESTACIÓ

El GAV (grup d'acció valencianista), una agrupació de ultres regionalistes i anticatalanistes de València convoca als seus seguidors a manifestarse amb el lema "No a TV3" el 16 d'abril al mateix lloc i hora en la qual està convocada la manifestació per protestar contra el tancament de aquesta mateixa cadena.

Aquesta agrupació ja ha dit que es sumarà a la manifestació convocada al matí per Coalició Valenciana, la qual té entre els seus lemes: "contra el catalanisme".
Per la vesprada els ultres diuen tindre dret constitucional a manifestarse per a parar als "catalanistes radicals", parlen d'un permís que la "Sra. Botella" els ha concedit.

Per últim fan una crida prou agressiva per a què els membres de l'agrupació acudesquin a la convocatòria, aquest es el text extret: "el GAV netejarà el centre de Valéncia de traïdors i renegats, obligant a Lluis Llach i els seus a amagar-se ben llunt."

Vos deixe el enllaç directe a l'article en la web ultra, mijor que no vos claveu per no muntar el numero de visites, encara que voreu que rídicul es el valencià en què escriuen (i el qual reivindiquen)...

No hay comentarios:

Publicar un comentario