20 abr 2011

[Barcelona] Acción contra los bancos en el barrio de Horta

Extraido de IMC madrid (https://madrid.indymedia.org/node/17059)

El pasado viernes 8 de abril, sobre las 4 de la tarde, una decena de compañeros irrumpieron en la calle Horta parando el tráfico y atacando dos sucursales bancarias a golpe de martillo. También se realizaron pintadas animando a la lucha, se gritó que la acción era una respuesta a toda la miseria que los bancos están produciendo, y se lanzaron octavillas con el siguiente texto:

"COMENCEM LA REVOLTA

El dimecres passat a Nou Barris els mossos reventaven la porta d'una familia desnonada, que havia ocupat una vivenda de protecció oficial, sent detinguts el pare i alguns veïns solidaris. Fa unes setmanes, els antidisturbis desallotjaven a Vic a una altra familia que es trobava en les mateixies condicions, acabant la mare (embarassada) a l'hospital. A principis d'any, un veï del Gornal es suicidava a un parc després de rebre l'ordre judicial que l'obligava a deixar el pis que ocupava amb la seva filla i la seva dona.

I aquests són només tres casos d'entre milers. D'entre milers de persones que veuen com la seva vida és destruída i es veuen abocades a la misèria, impunement i de forma totalment legal.

Aquesta és la verdadera cara del sistema. Això és el que s'amaga rere la màscara democràtica: una dictadura dels rics i dels poderosos. Dels bancs que han provocat la crisi i tot i així no deixen de créixer a costa de la misèria, dels polítics que ofeguen la població amb retallades i es neguen a rebaixar-se un sol euro dels seus sous milionaris, de tots aquells que passi el que passi troben la manera de seguir gaudint dels seus privilegis aplastant els demés.

Ens tenen a les seves mans i ho saben. Ens hem empassat que les coses es canvien votant a un o altre partit, que s'ha de protestar pacíficament, que s'ha de ser tolerant, que estem en democràcia i hi ha mecansimes per arreglar les coses... i així ja ens han vençut, perquè pacificant-nos ens han fet dèbils, incapaços de fer respectar les nostres necessitats. Pel contrari, els esclats de revolta que aquests dies han sorgit diferents punts del món ens recorden allò que hem oblidat, i que temps enrere, quan a Barcelona florien barricades per tot arreu, ens feia ser fortes : LA LLIBERTAT NO ES DEMANA, ES CONQUESTA

Sortim al carrer d'una vegada. Plantem cara a totes les barbaritats que estan passant, plantem cara als seus abusos. Tinguem la dignitat de no deixar-nos maltractar en silenci. Girem la truita, imposem les nostres necessitats sobre els seus privilegis.

Això s'ha d'acabar, i només ho podem fer entre tots.
AUTO-ORGANITZACIÓ, SOLIDARITAT I LLUITA
PAREM ELS DESNONAMENTS, PAREM LES RETALLADES
COMENCEM LA REVOLTA"

No hay comentarios:

Publicar un comentario