16 feb 2010

[València] Espana2000 es concentra al SERVEF de l'Av. del Cid.

Avui sobre les 11 del matí, un grup d'oligofrènics nacional-populistes del partit polític espana2000, se han concentrat a les instal·lacions del SERVEF de l'avinguda del Cid.
En les seues senyeres d'espanya i la seua posse feixista, mitjançant un megàfon han estat escridassant als companys aturats migrants frases con ara: "falta trabajo, sobra inmigración" i d'altres expressions xenòfobes.
La presència al SERVEF, majoritàriament migrant, ha evitat el confrontament amb els feixistes per la por a les implicacions d'aplicar un sever correctiu a un grup de imbècils, ja que qualsevol resposta dels migrants seria utilitzada per al victimisme polític que utilitzen aquestes formacions feixistes, on els inmigrants són sempre els violents i els espanyols víctimes de la seua presència.
Un grup de bakales de Mislata, dels que porten tota la vida vivint de vendre drogues als xavals i un protecció civil, junt a un grapat de iaios i iaies formaven la concentració feixista que ha tingut lloc aquest matí.

Un provocació per als i les treballadores migrants que exigeixen els seus drets d'atur com la resta de la gent que ha cotitzat al llarg d'aquestos anys explotats pel capital.

L'altre dia parlàvem al SERVEF amb un company cubà que tenia prou clar que és el control social i com la manipulació mediàtica dels mass-media és la que sitúa l'inmigració en el punt de mira de la crisi i de l'atur, per tal d'enmascarar la realitat de la corrupció dels polítics, l'especulació inmobiliaria i bancària, el retall dels drets laborals de mà dels empresaris i sindicats grocs...

L'absència d'informació sobre la situació real de les persones migrants, la manipulació mediàtica sobre la memòria de la generació espanyola que va emigrar a Europa per trobar treball, els tabús i els prejudicis, la impunitat... són causes d'un càncer que es propaga entre treballadors i treballadores amb la darrera crisi capitalista.

El partit espana2000 fa seua la frase "los españoles primero", però tot el món coneix les relacions del partit en la trama de la prostitució arreu de l'estat i ANELA. Una trama fosca on la imigració, la droga i l'extorsió són les protagonistes.

Una bona mostra de les túrbies relacions de aquest partit "Espanyol" en la mafia i el feixisme més repulsiu el podeu trobar en aquest enllaç de antifeixistes.org.

Poca cosa podem esperar d'aquesta ciutat cremada i atomizada per la repressió i la manipulació política. Un país devastat per la corrupció política d'alt nivell, on els ciutatans continúen votant, un país d'opereta, de cabaret, de bocacalenta i de posse.

Continuem treballant la reorganització i la conciència de clase per fer front al capitalisme i a la seua punta de llança assassina, el feixisme.

València, terra conquerida, 16-02-2010


No hay comentarios:

Publicar un comentario