23 feb 2010

[Terrassa] 25 de febrer: Manifestació per un avortament lliure i gratuït

NOSALTRES PARIM, NOSALTRES DECIDIM!

El passat 25 de gener, el Partit Família i Vida de Terrassa es va concentrar (de 20:00h a 21:00h) a la Plaça Vella davant de la Catedral de Sant Esperit en contra de la nova llei sobre l'avortament. Aquesta iniciativa tenen prevista repetir-la cada 25 de mes.

Nosaltres creiem necessària la reivindicació del dret de la dona a decidir. Un dret que posa la vida de la mare per sobre del dret del fetus, dret a decidir sobre la nostra sexualitat, sobre la nostre possible maternitat, dret d'autonomia corporal, que es reconegui la nostre agència moral, protecció de la igualtat entre homes i dones.

Cada any moren unes 515.000 dones com a conseqüència de l'embaràs i el part.

A l'any neixen al món 13 milions de nens, fills d'adolescents. La probabilitat de les noies d'edat compresa entre els 15 i els 19 anys de morir durant el part és el doble de les dones d'edat entre els 20 i els 30 anys; aquesta probabilitat és cinc vegades major en les menors de 15 anys. Tenir un fill durant l'adolescència limita també l'educació de la mare i les seves perspectives d'obtenir ingressos.

AVORTAMENT LLIURE I GRATUÏT!

MANIFESTACIÓ EN DEFENSA DELS NOSTRES DRETS!

Des del col·lectiu Jovent Combatiu convidem a totes les persones, entitats i col·lectius de Terrassa que així ho vulguin a assistir a la manifestació que es durà a terme el proper dijous 25 de Febrer a les 20h davant de l'Ajuntament de Terrassa, en resposta a una concentració silenciosa del Partit Família i Vida de Terrassa que atenta directament contra la llibertat individual de les dones a l'hora d'avortar.

Reiterem públicament el nostre compromís en la defensa de la salut i dret a decidir de les dones sobre el seu propi cos.

Us esperem a tots/es!!!

http://terrassa.cnt.es/

No hay comentarios:

Publicar un comentario