25 feb 2010

[Grenoble] Festival Intersquat Atac frontal 20-28 març 2010

ATAC FRONTAL
del 20 al 28 març 2010 a Grenoble
És la fi de l'hivern. És el retorn dels desallotjaments.

I sí, perquè per a les okupes, les mal-lloga-des, les romanís, les sense-papers, les persones que tenen dificultats a pagar llur lloguer, el retorn dels bons dies, significa igualment la fi de la treva hivernal.
Per mostrar que formes de solidaritat col.lectiva existeixen contra aquestes fosques aberracions, i per fer la llum sobre les malifetes de la propietat privada, del 20 al 28 març 2010 se tindrà un « atac frontal »: un festival intersquat contra els desallotjaments i la propietat privada, per reapropiar-se la vila. Durant el festival, de nombroses activitats seran organitzades per / dins diferents okupes de l'aglomeració grenoblesa: una setmana de concerts, projeccions de films, passejades, àpats vegans, discussions, i força més encara, per fer front a les polítiques gestionàries qui ens podreixen la vi(l)a.


En efecte, inversors-ores privats-des i decididors-dores públics-ques sostenen una lògica d´asepsiació de la vila: destrucció de barriades populars a profit de complexes HQE per quadres dinàmics de CEA (Commissariat de l'Energia Atòmica), expulsió i repressió de poblacions incòmodes ... A Grenoble com arreu, la gentrificació bat el seu ple.
I no són pas les eleccions regionals de 14 i 21 de març qui poden aportar de solucions: qualsevol que sigui llur pertinença política, les elits al poder continuaran sostenint aquestes lògiques urbanes i socials.

Perquè som tots-tes confrontats-des a dificultats d´allotjament, per poder afrontar col.lectivament aquestes qüestions, i perquè no som pas una avant-guarda esclarida, us invitem a participar a « Atac Frontal », una sortida a la llum de la vila de Grenoble per fer empal.lidir d'enveja la MC2 ...




FESTIVAL INTERSQUAT
contra els desallotjaments i la propietat privada ... Recuperem-nos la ciutat!

La fitxa del festival (gran format):
http://grenoble.squat.net/2010-03_Grenoble_Festival_Intersquat-B.jpg

Per contactar:
attaque-frontale (at) squat.net




NB: Per la període de festival, s'assaiarà d´albergar tot el món, però no dubteu pas a venir amb tendes, diverses okupes tenen jardins qui seran per acollir-vos igualment d´aquesta manera ... Envieu un mail a l´avanç per prevenir de la vostra arribada SUP. Debut març, un programa d'activitats més precís deuria ser publicat, per donar una mica més de ganes de participar.
Mira també:
http://grenoble.indymedia.org

No hay comentarios:

Publicar un comentario