24 jul 2009

Feixistes amenacen la població d’Arenys de Munt perquè celebrarà el referèndum a favor de l’autodeterminació.

Maulets * Paisos Catalans
Un grupuscle d’ultradreta i ultranacionalista espanyol ha estat amenaçant el poble d’Arenys de Munt davant la possibilitat que s’hi celebri un referèndum a favor de l’autodeterminació del poble català.
Ho fan amenaçant de prendre accions legals i amb octavetes insultants i titllant d’indocumentats els impulsors de la consulta.Rebutjem les amenaces ridícules d’aquests grupuscles feixistes així com incitem el poble d’Arenys de Munt a participar de la consulta, una oportunitat de mostrar la nostra voluntat d’ésser un poble lliure. Animem la CUP d’Arenys de Munt a seguir en la seva tasca per l’alliberament social i nacional del nostre poble i a seguir fent feina des del consistori arenyenc.
Cal seguir en la línia actual per difondre el missatge de l’esquerra independentista a tots els municipis del país.Així mateix, convidem els grups d’ultradreta (catalanista o espanyolista), que operen sovint impunement a la nostra comarca (amb pintades amenaçants o el recent concert neonazi a Premià de Mar), a deixar de fer el ridícul amb amenaces i agressions a la població dels nostres pobles. Cal apostar per la llibertat dels pobles oprimits i per la llibertat i igualtat de les persones que hi vivim.
CONTRA EL FEIXISME, APOSTEM PER UNA SOCIETAT JUSTA I PER UN POBLE LLIURE!

No hay comentarios:

Publicar un comentario