23 jul 2009

(Notícias Mislata) El cotxe-multa de Mislata




Ens envien un parell de fotos d'una nova dotació de la policia local de Mislata (bona gent, eh!), un cotxe patrulla d'eixos que fan fotos de tots els cotxes que estiguen mal estacionats, encara que els conductors estiguen dins, i ens envia les multes a casa, ja no podrem discutir en els locals ni s'exposen a les crítiques de ciutadans que opinen de distinta forma respecte de les sancions econòmiques. Tele-multa a casa i prou de tonteries, que fan falta diners i si parlem amb la gent al final no podem multar-los.
El cotxe-multa ja patrulla els nostres carrers des de fa prou de temps. Els polítics de l'ajuntament es llepen les dents pensant quants diners faran per a tapar el forat de la seua gestió econòmica sabotejant les voreres i llevant espais per a aparcar al veïnat.
Que ningú vol pagar per un garatge de LUBASA? A colp de multes i grua farem que tota la gent que té cotxe el fique a un cau, i si no, millor, farem caixa.

Polítics i policies de Mislata, la solució al dèficit de la caixa municipal.
Sempre furten les mateixes persones,
sempre paguen les mateixes persones.

1 comentario:

  1. A mi personalmente ya me tienen hasta las narices,llegaron a multarme en una ocasiòn por segùn la multa y grua que por supuesto tube que pagar si no no hay coche,por segùn multa mi coche estaba estacionado en zona para motocicletas,de eso nada no existe o existia tàl señalizaciòn ni marca vial ni señal vertical,nada de nada tàn solo encima de ùn fondo azul de una plaza para minusvalidos luego pintaron en blanco 2 rayas en fìn yo cuando aprovè mi carnet de conducir y aùn despuès còn los años todavia no conoceos este tipo de señalizaciòn para motos,hice pliego de descargo y me contestaron que nanai,que a pagar y asì lo hice y podria contar alguna de estas màs pero ya me dà lo mismo,soy de los llamados hijos del pueblo pero de mi pueblo no quiero saber nada.

    ResponderEliminar