31 jul 2009

Pressions contra el topless i la nuesa

Milions de persones esperen que es garanteixi el dret al topless i a la nuesa.
Un membre d'una associació ultra conservadora (Hazteoír.org?) va estar en un hotel de la Costa Daurada on va veure una clienta a la piscina amb els pits al sol. Es va queixar a recepció on va rebre com a resposta que estava permès el topless a la piscina. Enfadat, va fer una queixa per escrit a l'hotel i un cop al seu domicili ho va comentar en el fòrum de la pàgina web d'aquesta associació ultraconservadora. En aquest fòrum van decidir "escarmentar" a l'empresari per tal que es replantegés el permís per fer topless a la piscina.
Un altre membre d'aquesta associació va trucar a l'hotel reservant varies habitacions per a la seva família entre elles la suite més cara per tot un mes. Després de donar les dades (falses) i comprometre's a efectuar la transferència de la paga i senyal, va preguntar si a la piscina es podia fer topless, a la qual cosa el telefonista va dir que sí. L'endemà va tornar a trucar "el client" anul·lant la reserva i exposant com a motiu que havia decidit passar les vacances amb la seva nombrosa família en un altre hotel on els seus fills no veiessin pornografia a la piscina.
Aquest cas no és l'únic, nombrosos ajuntaments i empresaris turístics han rebut cartes correus electrònics i telefonades de suposats clients que condicionen l'estada al seu municipi i establiments al fet que hi hagi platges on es prohibeixi el topless, els tangues i per descomptat la nuesa.
L'objectiu d'aquest xantatge és acovardir els empresaris turístics per aconseguir que, per por de perdre clients, pressionin als polítics per aconseguir ordenances contraries la nuesa i al topless a les platges, i, fins i tot, prohibir anar sense samarreta i amb banyador pel carrer.
Justament ja hi ha estudis que confirmen que hi ha milions de persones que esperen que no hi hagi impediments moralistes a ajuntaments, platges, hotels, piscines, etc.

Si ets a favor de la llibertat i en contra que 4 intolerants ens imposin la seva moral retrògrada reenvia aquesta informació al màxim de persones.
Mira també:
http://www.addan.com

No hay comentarios:

Publicar un comentario