21 may 2011

[València] Continua l'acampada a la plaça de l'ajuntament

L'acampada de la plaça de l'ajuntament de València, continuarà tot el cap de setmana tot i que el Tribunal Supremo de l'estat espanyol considera il·legals les manifestacions, concentracions, protestes i acampades per ahui i demà 22M.
Sembla que la delegació de govern, que dirigeix el PSOE no vol clavar-se en la gent que ha eixit al carrer, per a vore si aquesta estratègia de semblar d'esquerres els dona els vots que ja no s'esperen, ja que és més que evident la seua caiguda lliure en les enquestes i l'indignació popular generalitzada.
De tota manera, tot i que delegació de govern diu que respectarà les protestes encara hem de vore que succeeix ja que aquesta carta la tindràn a la mànega com a forma de control de les acampades, que poden ser desallotjades i reprimides si "s'altera l'ordre públic", cosa que no queda ben clara i pot dur a confusió a les forces de seguretat, gent amb la lucidesa mental d'una ameba.

Hi ha hagut prou incidents amb alguns integrants de "l'organització" (tota la gent que vulga unir-se i formar-ne part de forma voluntaria) que han adoptat unes actituts autoritaries, agressives i coercitives:

*Abans-d'ahir per la vesprada, "l'organització" va prohibir la col·locació de cartells contra els polítics que penjaven de manera autònoma unes companyes per que "no eren contra el PP". Sembla ser que no és prou específic la denúncia dels polítics en general per a la acampada d'indignats...

*Pel matí, front a l'aparició de TVE en la plaça, una persona ha increpat la seua presència amb el conegut "televisió, manipulació!" i com a resposta s'ha trobat amb un colp de paraigües.

*Per la vesprada, quan unes persones repartien octavetes demanant l'abstèncio i l'autoorganització, una d'elles ha sigut violentada per un individu dient que no es podien repartir eixes octavetes i que la plaça era seua. El volia fer una foto i davant de la negativa del xic, hi ha hagut uns moments de tensió. El personatge, que al final sembla que era de "organització" s'ha anat a buscar la policia per criminalitzar el xic i ha demanat que la resta de gent "d'organització" que l'envoltava el retingués. Al final el xic ha escampat i no ha passat res més.

*També algunes persones d'organització han renyit a gent que front a les provocacions de la caravana d'espana2mil, que ha passat per les rodalies, els han escridassat. Ficant aquesta gent en l'ull dels policies presents.

*L'assamblea de les 8 hores s'ha obert amb una intervenció que ha demanat que els "agitadors propagandístics" havien de ser fotografiats i denunciats a la policia.

Denunciem tot tipus d'autoritarismes, de col·laboracionisme amb la policia i criminalització de la lliure expressió en un supossat espai obert de debat i crítica.

Sembla que hi ha hagut aparició de nazis aïllats, vestits de casual, per la plaça a marejar i controlar a la gent i les pancartes.

Demà es supossa que la plaça continuarà essent un espai de trobada per a la gent de València que està cansada dela situació actual i vol indignar-se. Tot i que pensem i reivindiquem que la indignació no és suficient i que la gent ha de començar a valorar que passarà despusdemà quan les eleccions hagen passat i la força de la convocatòria i la legitimitat que pot tindre la protesta dintre del marc legal en que s'ampara desapareguen. Aleshores, després del 22M, qué?

S'han propossat debats ahui a les 14 hores i a partir de les 17'30 hores, si esteu interessades, tota l'informació la podreu trobar al plànol central de la plaça de l'Ajuntament, passeu-vos i participeu!

L'abstenció passiva és inútil. Baixa al carrer i fes teua la protesta.
L'autonomia s'aconsegueix dia a dia, autoorganitzant-nos i lluitant contra l'estat i el capital!


No hay comentarios:

Publicar un comentario