20 may. 2011

[AcampadaBCN | Barcelona] Aclariments als mitjans de comunicació.

Després d'unes quantes nits d'assamblea a Barcelona, els participants de l'acampada han determinat que era necessaria aclarir alguns aspectes claus, clarificant que aquesta iniciativa no és cosa de DRY si no de la gent que participa activament d'aquesta.

Així parlen de 7 punts:

1. Acampadabcn s’autoproclama com un moviment espontani, apartidista, asindicalista, pacífic i obert.

2. Acampadabcn no està organitzada per cap plataforma concreta, així que podeu deixar de dir que Acampadabcn està organitzada per Democracia Real Ya. Això no vol dir que dita plataforma no formi part del moviment o que no hagi servit d’inspiració, al igual que les experiències de milers de persones a títol individual i altres moviments socials anteriors.

3. Entenem la vostra necessitat de trobar portaveus i classificar l’inclassificable, però reiterem un cop més: l’únic portaveu d’Acampadabcn és l’Assemblea plenària diària, i els únics comunicats oficials són les seves actes que podreu consultar al blog http://acampadabcn.wordpress.com

4. Quan s’entrevisti a qualsevol persona reunida a la plaça, no l’etiqueteu com a portaveu, només com a persona que parla sobre la seva experiència a la plaça a títol personal

5. Ens agrada que, de cop i volta, ens presteu atenció, però podeu entendre que estem davant d’un canvi de model de moltes coses… ¿esteu preparats per informar sobre aquest CANVI a l’hora d’oferir la vostra informació a l’opinió pública?

6. Volem aclarir que els mitjans denominats “alternatius” porten des de l’inici cobrint molt bé l’Acampadabcn. Si els mitjans “majoritaris” no sabeu com fer-ho, podeu prendre com a referència als mitjans “alternatius”

7. Gràcies per la vostra comprensió i esforç per entendre la nostra postura. ¿Ens ajudeu a traslladar el nostre missatge correctament a l’opinió pública?

No hay comentarios:

Publicar un comentario