15 feb 2010

[València - Fotos] Concentració de suport a l'Amadeu Casellas.

[Cat]
Ahir dissabte 13 de febrer, es van concentrar un grup de persones solidàries amb Amadeu Caselles, en una convocatòria del SOV de la CNT-València.
A la concentració es van corejar crits per la llibertat d'Amadeu, contra l'Estat capitalista, contra les presons, i per la lluita de classes. Es van llegir, igualment, distints manifestos explicant la situació d'Amadeu, exigint el seu immediat alliberament i el final de les cadenes perpètues encobertes, així com convidant a la reflexió sobre les presons.

[Cast]
Ayer sábado 13 de Febrero se concentraron un grupo de personas solidarias con Amadeu Casellas, en una convocatoria del SOV de CNT-València.
En la concentración se corearon gritos por la libertad de Amadeu, contra el Estado capitalista, contra las cárceles y por la lucha de clases. Se leyeron, igualmente, distintos manifiestos explicando la situación de Amadeu, exigiendo su inmediata liberación y el final de las cadenas perpetuas encubiertas, así como invitando a la reflexión acerca de las cárceles.


www.la-plataforma.net

No hay comentarios:

Publicar un comentario