3 feb 2010

[Barcelona, ara] Aturat el desallotjament de la Nova Rimaia

L'intent de desallotjament de la Nova Rimaia s'ha aconseguit aturar!

Contenido Relacionado


Avui, 18h, a La Rimaia: properes actuacions contra l'assetjament i treball al barri
Universitat Lliure la Rimaia (Gran Via, 550)
*Denunciem l'assetjament immobiliari i policial i presentem les linies de treball i properes accions*
Després de l'exitosa concentració d'ahir al Barri de Sant Antoni en senyal de rebuig al desallotjament del Centre Social del carrer Casanova, La Universitat LLiure La Rimaia s'ha traslladat a Gran Via, 550.
Aquesta tarda, a les 18h, denunciarem l'assetjament immobiliari i policial que patim i presentarem les linies de treball i aliances que ens acompanyaran en aquesta nova etapa de treball de La Rimaia. Comptarem amb la presència de diferents barris on ha patit i s'estan patint casos d'assetjament inmobiliari i de barris on s'hi han construit i s'hi volen construir hotels de capital privat contra la voluntat dels veïns i les veïnes; integrants de la Plataforma contra l'Hotel Vela, la Plataforma contra l'Hotel del Palau, Veïnes de Sant Antoni i la Barceloneta. Així com la presència de la Rosa Telon, víctima d'assetjament immobiliari del barri del Clot.
També comptarem amb membres de la Xarxa d'Universitats Lliures i la Xarxa de Biblioteques Populars, a més d'una desena d'entitats i col·lectius que tenen La Rimaia com espai de treball.

Destruim els hotels, construim biblioteques.
Mira també:
http://larimaia.org

No hay comentarios:

Publicar un comentario