17 ago 2009

Reunió anual del Banc Mundial i FMI. Contracimera a Istanbul octubre 2009

Buròcrates i representants d'empreses multinacionals capitalistes estaran a Istanbul el 6 7 d'octubre per la reunió anual del Banc Mundial i el FMI (Fons Monetari Internacional), on es prenen decisions que enfosqueixen la vida de milers de milions de persones.

Un altre cimera per protegir els beneficis dels sobirans capitalistes,on els paquets econòmics que no tenen cap altre ús que afegir un altra anella a la cadena d'explotació de milers de milions de pobres i al futur del planeta que vivim, es discutiran les reconstruccions i les polítiques d'austeritat segons les condicions constitucionals.

Les experiències a la vida real (Argentina, Jamaica, Equador, Nigèria, Kènia etc.) mostren que, evidentment, les polítiques del Banc Mundial i FMI no tenen cap benefici, que ofereixen la indigencia i l'explotació d´altres persones. FMI i el Banc Mundial, que són els principals artífexs de la globalització del capitalisme, són els principals responsables instruments per al desterrament de la població pobra dels seus hàbitats i les seves llars per les polítiques de transformació urbana, després d'haver hipotecat l'aigua que és la principal necessitat de la vida per *unes* poques* empreses*, condemnant* als* locals* obtentor* mundial capitalista* patrons* per* les* polítiques* agrícoles*, per agregar noves anelles a la cadena de persones que treballen per la nova legislació laboral.


13,000 lladres i moltes més forces armades que prenen les ordres per a les seves proteccions seran caminant entre nosaltres en aquells dies.
Probablement, ells ens mostraran l'infern. *Frisks, control de carnets, bloquejos de carreteres, tanques, etc...

Vinga, mostrem-los l'infern a ells en aquells dies! Anem a fer de foguera en el seu malson!

Ens agradaria organitzar alguns concerts, tallers, exposicions, presentacions de pel·lícules, converses i activitats contra
FMI i el Banc Mundial entre 1-8 d'Octubre. Organitzarem allotjament per als quals vénen d'altres ciutats i d´altres països . Les persones que desitgin participar en els preparatius de les activitats i les organitzacions poden posar-se en contacte amb nosaltres amb la informació de contacte. A més, aquells que vulguin rebre regularment informació sobre la fase de preparació de les activitats poden visitar el nostre full web que s'actualitzarà periòdicament.

Esperem a augmentar la solidaritat internacional a la foguera en els dies de la resistència!
Autonomia de les Persones Contra el Capital Mundial! Suma la teva al nostre clam nacional i internacional contra el Capital!

No hay comentarios:

Publicar un comentario