31 ago 2009

Amadeu ha sigut traslladat a l'hospital penitenciari de Terrassa aquest divendres dia 28 d'Agost del 2009.

A través d'una trucada que amb impediments va poder fer el company Amadeu ahir, ha pogut transmetre el trasllat que li han fet a l'Hospital Penitenciari de Terrassa.

Ja feia 45 dies que l'Amadeu estava en vaga de fam. L'any passat quan va ser traslladat no portava tants dies amb aquesta dura protesta i hem de dir que estava físicament millor del que ho està actualment.

El seu trasllat no es fruït de la intenció d'Institucions Penitenciaries de salvaguardar la salut d'Amadeu, sinó del fax que ha enviat el seu advocat el divendres al matí on demanava el dret per part de l'Amadeu a ser visitat per una doctora de confiança de l'exterior, que després d'haver comprovat i revisat la seva salut i segurament hagués trobat necessari que l'Amadeu hauria de ser ja a l'hospital, els serveis jurídics que li ofereixen a Amadeu, haguessin pogut plantejar-se la possible demanda contra el responsable del que està jugant de forma arrogant i xulesca amb la vida del nostre company. Quina casualitat hores després ha estat traslladat,...

La vida d'algú no és una cosa que pugui quedar en mans d'uns que actuen de forma similar al que feia Hitler o Franco, en els seus camps de concentració, ja que això actualment se li podria dir assassinat en democràcia.

Quants obrers moriran aquest any a les presons de la Generalitat de Catalunya?, Continuarà el regim DERT sent legal o serà il.legal com ho és el FIES?, Continuaran aquests aprenents del poder amb la seva impunitat?,

Seguiran els presos dels tallers de les presons en condicions similars a la dels esclaus?, Fins quan ho permetrem?,

Seguirem informant de l'estat de salut d'Amadeu i qui i perquè està impedint que Amadeu gaudeixi per fi de la llibertat o semi-llibertat que per llei li pertocaria. Tot el que tingui a veure amb aquest tema i estigui al nostre abast serà publicat i denunciat. Si es pensen que d'alguna manera ens atemorirà la seva repressió que sàpiguen que mai ens rendirem.

LLIBERTAT AMADEU CASELLAS!

CNT-AIT Catalunya i Balears.

No hay comentarios:

Publicar un comentario